Kuva: Fotolia

Hääkuvaaja julkaisi videon sulhasen töppäilyistä YouTubessa - morsian epätoivon partaalla

08.09.2016 21:45 - Senni Loikala

Morsian syyttää häiden videokuvaajaa vakavan psykologisen haitan tuottamisesta.

Amerikkalaisen morsiusparin häät saivat ikävän jälkipyykin, kun juhliin palkattu videokuvaaja julkaisi YouTubessa mielestään hauskan videon häistä. Morsiusparilta ei kysytty julkaisuun lupaa. Morsiamen mukaan videosta tuli viraali ja sillä oli kaksi miljoonaa katselukertaa. Tapauksesta uutisoi Daily Mail.

Videokuvaaja oli julkaissut videon, jossa voimakkaasti humaltunut sulhanen yritti ottaa sukkanauhan pois morsiameltaan vieraiden edessä. Tämä ei onnistunut, vaan sulhanen kaatui morsiamensa viereen lattialle. Tuolloin morsian myös pyyhki kyyneleitään.

Videolla nähtiin myös, kuinka sulhanen antoi kenties jo liian eroottisen sylitanssin morsiamelleen - yleisön edessä tämäkin.

"Vakavaa psykologista haittaa"

Nyt morsian on nostanut syytteen San Franciscossa toimivaa valokuvausyritystä vastaan. Morsiamen mukaan YouTubeen ladattu video aiheutti hänelle häpeää, nöyryytystä, vakavaa psykologista haittaa ja lisäksi se pilasi hänen maineensa.

Videon kuvannut yritys on poistanut videon YouTubesta, mutta tästä huolimatta siitä on olemassa muiden ihmisten ottamia kopioita. Lopputulos on, että video löytyy yhä netistä.

- Emme ole ikinä kokeneet mitään vastaava näiden 12 vuoden aikana, jolloin olemme kuvanneet, leikanneet ja jakaneet tuhansia hääkuvia ja -videoita, yrityksestä pahoitellaan.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Hääpäivä kertoo paljon avioliiton kestosta - lue, millaiset häät takavat onnellisen yhteiselon

Lue myös: Morsian, tämän takia sinulla pitää olla jotain uutta, vanhaa, sinistä ja lainattua!

Lue myös: Pariskunta käytti häihinsä 27 miljoonaa euroa - katso, mitä rahalla sai

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat