Kuva: YouTube

Mies altisti itsensä järkyttävän kivuliaan hyönteisen pistolle - video ei herkille

24.09.2016 10:15 - Mika Parikka

Coyote Peterson julkaisee YouTubessa videoita, jossa hän altistaa itsensä erilaisten hyönteisten pistoille ja puremille. Hän haluaa näyttää ihmisille mitä pistoista tapahtuu.

Coyote Petersson on mies, joka on valinnut kaikista maailman ammateista yhden kivuliaimmista. Hänen YouTube-sarjassaan hän antaa erilaisten hyönteisten pistää tai purra itseään. Videoilla nähtävät hyönteiset ovat eri kaliiberia kuin meillä Suomessa nähtävät ampiaiset tait muurahaiset.

Viimeisimmällä videollaan hän todellakin laittaa itsensä likoon. Mies altistaa itsensä sellaisen pistiäisen uhriksi, joka tunnetaan kansankielisesti nimellä lehmäntappaja. Sen piston huhutaan olevan niin voimakas ja kivuliuas, että se voi tappaa jopa lehmän. Se ei kuitenkaan ole todistettavasti koskaan yhtään lehmää tappanut. Nimi on kuitenkin suhteellisen osuva, ainakin videon perusteella. Sen virallinen nimi on mutipistiäinen.

Äärimmäinen kipu kestää jopa 30 minuuttia. Video on kivuliasta jo katsoa, eikä se välttämättä sovi heikkohermoisille. Piston jälkeen Peterssonilla on hyvin tukalat oltavat. Sanottakoon, että mitään fataalia ei kuitenkaan pääse tapahtumaan.

Katso video alta, jos pystyt:

Lue myös: Botoxia kivespusseihin - uusi kauneusoperaatio valtaa alaa

Kilpailut

Uusimmat