Kolmosten isä kyllästyi lasten kinasteluun autossa - nerokas ratkaisu naurattaa

06.10.2016 14:45 - Senni Loikala

Kaksivuotiaat lapset vohkivat toistensa välipaloja ja riitelivät automatkan aikana, kunnes isä keksi keinon rauhan palauttamiseksi.

Kaksivuotiaiden kolmosten amerikkalainen koti-isä Jake White huomasi, että automatkat muksujen kanssa koettelivat välillä niin hermoja kuin myös tärykalvoja. White keksi keinon, jolla hän sai rauhan palautettua tien päälle.

Whiten kolme taaperoa istuivat takapenkillä turvaistuimissaan, ja isä asetti istumien väliin suuret styroksipalat seinämiksi lasten välille. Näin jokainen muksuista istui niin sanotusti ”omassa loossissaan”, eivätkä he pystyneet näkemään toisiaan - eivätkä siten myöskään riitelemään keskenään, saati kajoamaan sisaruksensa naposteltaviin.

- Tein sen, koska autossa varasteltiin toisten välipaloja ja se on maailmanloppu 2-vuotiaalle, White kertoo TODAY-sivustolle.

- Seinämät ovat styroksia, eli materiaali on tarpeeksi vahvaa, jotta lapset pysyvät erillään toisistaan. Muksut eivät ole vielä tarpeeksi voimakkaita rikkomaan styroksin istualtaan.

Auton ratissa ollut isä otti selfien, jonka taustalla näkyvät hänen muksunsa omissa loosseissaan ja mikä parasta, niin sovussa keskenään. Päivityksestä on tullut nettihitti reilussa viikossa ja sillä on jo yli 20 000 tykkäystä ja tuhansia jakoja.

Lue myös: Pelottaako vanhemmuus? 39 upeaa asiaa, jotka lapsesi tulee tekemään

Lue myös: Isä pilaili 18-vuotiaan mallityttärensä kustannuksella - katso hauskat otokset

Lue myös: Äiti julkaisi realistisen kuvan vanhemmuudesta: "Nerouden ja hulluuden välillä tasapainoilua"

Kilpailut

Uusimmat