Aknen kanssa kamppaileva nainen kannustaa muita: "Älä anna vikojesi nujertaa itsetuntoasi"

18.10.2016 17:15 - Tiina Svensk

Sosiaalinen media antaa ihmisestä helposti kiillotetun kuvan, vaikka todellisuus on usein aivan toisenlainen.

Iho-ongelmat voivat vaivata monia vielä aikuisiälläkin, vaikka hoitoa ja erilaisia keinoja ihon ongelmiin olisikin kokeillut lukemattomia. Akne ja muut epäpuhtaudet voivat aiheuttaa epävarmuutta, vaikka itsetunto olisikin kohdillaan - ja sen tietää myös australialainen bloggaaja Beck Lomas.

Suosittu bloggaaja jakaa tärkeän viestin

Australialainen Lomas on bloggaaja, jolla on tällä hetkellä huimat 155 000 seuraajaa Instagramissa. Urheilullinen lifestylebloggaaja haluaa kuitenkin muistuttaa seuraajiaan etteivät kuvat sosiaalisessa mediassa ole aina koko totuus. Lomas kamppailee nimittäin vaikeiden iho-ongelmien kanssa.

Pop Sugar uutisoi Lomasin lähettämästä viestistä, joka kannustaa varmasti kaikkia, joilla on epävarmuutta oman kehonkuvansa kanssa: "Onnelliset ihmiset ovat kauniimpia ihmisiä, mutta tiedän, että on vaikeaa olla onnellinen kun keskittyy omiin virheisiinsä. Haluan kuitenkin muistuttaa että olette kaikki kauniita VAIKKA teillä olisi akne, selluliittia, raskausarpia tai jos reitesi koskettavat toisiaan", Lomas kirjoitti jakaessaan kuvan omista kasvoistaan ilman meikkiä.

"Nämä ovat minun virheitäni, ne tekevät minut joskus surulliseksi mutta ne eivät määrittele sitä, kuka olen. Ne eivät myöskään voi nujertaa itsevarmuuttani, joten älä anna omien vikojesi nujertaa sinun itsetuntoasi!"

Aidot kuvat ovat keränneet kannustavia kommentteja

Lomas kirjoittaa myös, kuinka hän ihailee muita suosittuja Instagram-tilien ylläpitäjiä heidän laadukkaan sisältönsä puolesta. Nuori nainen haluaa kuitenkin itse poiketa tästä massasta, sillä hän haluaa pysyä rehellisenä seuraajilleen.

Bloggaaja uskoo myös, että hän voi omalla esimerkillään kannustaa muita pääsemään yli epävarmuudestaan ja häpeästä, joita vaikeat iho-ongelmat voivat aiheuttaa. Aidot ja rehelliset kuvat ovatkin keränneet paljon kommentteja ja kannustusta Lomasin lukuisilta seuraajilta.

Voit lukea Lomasin viestin kokonaisuudessaan ja katsoa kuvat hänestä alta. Jos kuvat eivät näy, löydät ne täältä.

Lue myös: Tietopaketti finnien elinkaaresta - vinkeillä hehkeämpi hipiä

Lue myös: Kärsitkö edelleen aknesta? Apu voi löytyä yllättävän läheltä

Lue myös: Asiat, joita liian vähäinen uni tekee iholle

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat