Japanilaismies saa esineet leijumaan - internet sekosi

26.10.2016 17:15 - Mika Parikka

On asioita joita ei pysty suoriltaan järjellä selittämään. Netissä leviää nyt video taikurista, joka saa skeptikot älähtämään.

Onko velhoja sittenkin olemassa? Vai onko meitä sittenkin taas huijattu niin maan perusteellisesti. 22-vuotias Isamu Felipe Nagano latasi Twitter-tililleen videon, jossa vanhempi herrasmies tekee kummallisia taikatemppuja kauppakeskuksen tupakkakopissa. Tapaus sattui Japanin Gifussa. 

Videon mies saa pahvimukin ja tupakan leijumaan ilmassa. Asian todisti paikanpäällä Naganon lisäksi hänen kolme ystäväänsä. Taikuri on toistaiseksi tuntematon. Kun Nagano ystävineen pyysi taikuria tekemään tempun uudestaan, tämä teki videon lailla sen uusiksi sanomatta mitään. Tämän jälkeen hän antoi tyytyväisen katseen ja poltteli tupakkansa loppuun.

 "Leijuvat" esineet näyttävät kieltämättä hieman epäilyttäviltä. Aivan kuin niitä vedeltäisiin naruista, tai että mukissa olisi vaikkapa jokin magneetti, mutta sellaisia ei missään tietenkään näy. Onko koko video huijausta, vai onko Harry Potter -elokuvat totisinta totta?

Katso video itse alta ja tee omat johtopäätöksesi:

Lähde Distractify

Lue myös: Taikatemppu meni kivuliaasti pieleen suorassa tv-lähetyksessä - juontaja sairaalaan

Kilpailut

Uusimmat