Sankarikoira pelasti omistajansa tulipalosta - heittäytyi päälle suojatakseen tulelta

27.10.2016 13:15 - Mika Parikka

Tämä on vain yksi tarina siitä miten koira on ihmisen paras ystävä.

Yhdysvaltojen Philadelphiassa sattui onnettomuus, joka olisi päättyny paljon karmeammalla tavalla ilman sankarikoira Chetä. Koira löydettiin palavasta asunnosta omistajansa rinnan päältä, koska se halusi suojata rakasta ihmistänsä tulipalolta. 

Chen haukkuminen havahdutti myös naapurit tilanteeseen, joten he soittivat äkkiä apua. Naapureiden mukaan oli hyvin epätavallista, että Che haukkuisi siihen aikaan, mikä herätti heidän huomionsa. Che saakin naapureilta kiitosta siitä, että se pelasti koko naapuruston.

Che oli tapauksen jälkeen todella huonossa kunnossa, joten se pääsi Red Paw Emergency Relief Teamin hoitoon. Kyseessä on järjestö, joka toimii yhteistyössä esimerkiksi pelastuslaitosten ja punaisen ristin kanssa. Järjestön agendana on se, että he pitävät huolta niin lemmikeistä kuin lemmikkien omistajistakin, jotta koko perhe saa hoitoa ja tukea vastaavissa kriisitilanteissa. 

Chen tilanne näytti aluksi pahalta, mutta nyt akuuttia hätää ei enää ole. Urhea koira joutuu käyttämään tovin lisähappea, mutta sen pitäisi kuntoutua pienen ajan sisällä täysin. Che on saanut paljon kunniaa tekemästään urotyöstä. Sen ollessa vielä hoidossa, se sai kunniavieraita jopa Philadelphian pelastuslaitokselta.

Mikä rohkea tyyppi. Alla kaksi kuvaa Chestä onnettomuuden jälkeen:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Koiran hankkiminen kannattaa - kuusi tieteellisesti todistettua syytä

Kilpailut

Uusimmat