Kuva: Fotolia

Mies törmäsi Tinderissä tuntemattomaan tyttöön - jonka profiilikuva oli otettu hänen vessassaan

30.10.2016 21:15 - Rea Tallgren

Amerikkalainen Mark joutui hieraisemaan silmiään muutamaan otteeseen huomattuaan kauniin naisen kuvassa jotain hätkähdyttävän tuttua.

Kun Länsi-Virginiassa asuva Mark selasi Tinderiä mielenkiintoisia kontakteja löytääkseen, revähtivät hänen silmänsä suuriksi. Vastaan tuli nimittäin kauniin vaaleaverikön kuva - kuva, joka oli otettu Markin kylpyhuoneessa. 

Mark jakoi kuvan Twitterissä kera kuvan itsestään omassa kylpyhuoneessaan ja vakuutti, ettei ollut ikinä tavannut kyseistä nuorta naista. Miten siis oli mahdollista, että naisen profiilikuva oli hänen kylpyhuoneesaan otettu? 

(kuva: Twitter)

Kuva alkoi levitä Twitterissä hurjaa vauhtia. Pian se eksyi myös kuvassa olevan naisen tietoisuuteen. Tilanteeseen huumorilla suhtautuneella kaunokaisella oli onneksi looginen selitys tapahtuneelle: hän kun oli ollut Markin asuintalossa bileissä, ilmeisesti nuoren miehen kämppäkaverin kutsumana, eikä hän täten ollut tavannut Markia vaikka olikin hänen kotonaan ollut.

Twitter-julkisuudella oli myös huvittava kääntöpuoli: kuvan nainen on nimittäin paljastanut, että hänen Tinderinsä on alkanut täyttyä yhteydenotoista, joissa pontentiaaliset kumppanit kyselevät, onko hän se "julkkis Twitteristä". 

Lue myös: Tinder-treffit sopinut nainen arvosteli deittinsä pituutta - mies iski takaisin samalla mitalla

Lue myös: Tinder uudistui - nyt saat matcheja entistä enemmän

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat