Naiset ottavat paljaasta ihostaan rehellisiä kuvia - lähdetkö uuteen Instagram-trendiin?

31.10.2016 19:45 - Senni Loikala

Uuden sometrendin tarkoituksena on näyttää, ettei selluliitista tarvitse pyrkiä eroon.

Kanadalainen vloggaaja Kenzie Brenna jakoi viime viikonloppuna sosiaalisessa mediassa neljä kuvaa reisissään ja takamuksessaan olevasta selluliitista. Päivitys keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

Päivityksen yhteydessä Brenna kertoi, että hän käy kuntosalilla neljästä viiteen kertaan viikossa. Hän myös kertoo esimerkiksi faktan siitä, että yli 90 prosentilla naisista on selluliittia - eikä selluliitti näin ollen ole vierasta edes aktiivisesti liikuntaa harrastaville naisille.

Brenna on aiemminkin puhunut positiivisen kehonkuvan puolesta. Hän on käynnistänyt ”Cellulite Saturday” -nimellä, eli vapaasti suomennettuna ”selluliittilauantaina”, kulkevan Instagram-trendin, jossa naiset julkaisevat kuvia selluliitistaan ja osoittavat teollaan olevansa ylpeitä omasta vartalostaan sellaisena kuin se on. Uudesta Instagram-trendistä uutisoi myös Daily Mail.

Katso alta Brennan hittipäivitys.

Tässä lisää kuvia naisista, jotka ovat osoittaneet, ettei selluliittia omaavaa vartaloa tarvitse muuttaa mitenkään tai peitellä:

Lue myös: 5 tärkeää faktaa selluliitista - tiesitkö?

Kilpailut

Uusimmat