Kuva: Fotolia

"Homeinen leipä, mainosheijastin ja potkut" - karmeimmat joululahjat, joita pomo on antanut

24.11.2016 13:35 - Katja Nygård

Perinteisesti jotkut yritykset muistavat työntekijöitään joululahjoilla. Kaikki niistä eivät ole onnistuneet yllättämään positiivisesti lahjan saajaa.

Kuinka kiitetty ja arvostettu olo onkaan, kun joulun alla lahjapaperin tai sellofaanin kätköistä kääriytyy esiin työnantajan logolla varustettu pullonavaaja ja patalappu – tai sitten ei. Seuraavat hersyvät, eri sivustoilta kerätyt lainaukset jaksavat naurattaa. Mikä omalta työnantajaltasi saama jouluyllätys on jäänyt mieleesi?

"Karmein koskaan saamani joululahja oli firman logon muotoinen piparimuotti."

”Saimme kollegoideni kanssa esimieheltämme joululahjaksi asiakasfirman mainoskynän ja -sakset. Ihan omin käsin oli pomomme askarrellut paketteihin kiinni lappuset, jotka toivottivat hyvää joulua. Osa nauroi, osa ei.”

"Firman logolla varustettu pipo, joka sekin oli liian pieni."

”Kahvipaketti, jossa päiväys oli umpeutunut puolta vuotta aiemmin.”

"Homeinen joululeipä taisi olla pohjanoteeraus.”

"Hyvin toimeentuleva johtajamme muisti joka joulu alaisiaan saksalaisella halpasuklaarasialla, jonka suklaat olivat jo parhaat päivänsä nähneet.”

”Sain potkut joulukuussa.”

”Saimme kiinalaiset laskukoneet, joita oli tarkoitus käyttää työtehtävissä. Ensimmäiset hajosivat tammikuussa.”

”Paras vitsi ikinä oli 10 euron lahjakortti hampurilaisravintolaan, jolla sai pomomme mukaan viedä syömään koko perheen.”

”Lounasseteli. Yksi kappale.”

”Yhtenä vuonna jokainen sai auton jääskrapan. Kuvittelivat sen ilmeisesti olevan hauska, koska kyseessä oli hanskamalli, jossa kädenlämmittimenä toimi karvainen nalle. Ei naurattanut.”

"Olen saanut vuosikymmeniä kestäneen työurani aikana tasan yhden firman antaman joululahjan: heijastimen firman logolla varustettuna.”

"Varvastossut talvella eivät lämmittäneet mieltä - eikä varpaita."

Lähteet: Anna, IL, IS, Meidän Perhe

Lue myös: Laura ponnisti köyhyydestä unelma-ammattiin: ”Jos tarpeeksi haluaa, voi saavuttaa mitä tahansa”

Kilpailut

Uusimmat