Kuva: Fotolia

Nainen jakoi naapuripöydän katastrofaaliset "treffit" Twitter-seuraajilleen - todellinen nettihitti

18.11.2016 21:45 - Elisa Jalasjoki

Tyttö jakoi seuraajilleen reaaliajassa, mistä kaikesta paikallisessa sushiravintolassa oikein keskusteltiinkaan.

Jokainen meistä tietää, että ravintolassa ollessa yksi parhaista mahdollisista aktiviteeteista on kuunnella viereisessä pöydässä istuvien keskusteluja. Eilen sosiaalisessa mediassa lähti leviämään erään amerikkalaisnuoren hervoton twiittien sarja, joissa käyttäjä @KellyeFine jakoi vieressään istuneen pariskunnan epäonnisten "treffien" kulkua seuraajilleen.  

Twiittien sarja on samaa aikaa niin hauska, kuin kauhistuttavakin. Miesosapuoli saa aikaan valtavan myötähäpeän tunteen, kun hän kontrolloi seuralaisensa tekemisiä tätä jatkuvasti samalla nöyryyttäen. 

Lue osa KellyeFinen julkaisemista twiiteistä alta. Loput pääset lukemaan täältä

"Eräs pariskunta on ensimmäisillä treffeillään samassa sushiravintolassa kanssani, ja poika juuri ilmoitti ettei koskaan lue ruokalistoja, vaa aikoo tilata heille molemmille. Mitä ihmettä".

"Nyt hän kyselee kokeilta onko heillä erilaisia kaloja. Ravintola ei tarjoile mitä poika haluaisi, mikä tulee hänen mukaansa olemaan 'iso ongelma" , KellyeFine kirjoittaa.

"Voi luoja...tarjoilija kysyi juuri millaista viiniä hän haluaisi ja poika vastasi että: 'Sinä olet viiniharrastaja, kerro sinä minulle'".

"Hän kysyi tytöltä haluaisiko tämä kuivaa viiniä. Tyttö vastasi haluavansa japanilaista riisiviiniä eli sakea. Tähän poika vastasi, 'kullanmuru, en minä voi tehdä kaikkia päätöksiä'. Mitä ihmettä? Tyttöhän vastasi hänelle".

"Tyttö katsoi hetken aikaa toiseen suuntaan, ja poika sanoi hänelle että katso minua, älä katso sinne, vaan katso minua".

"Poika pyysi friteerattuja katkaravun päitä, vaikka heillä ei ole niitä täällä. Tarjoilija kysyi, haluaisiko tämä kenties ruokalistan. Minä ja mies vastasimme samaa aikaa, ettei hän katso listoja"

"Luojan kiitos he eivät ole naimisissa".

"Heidän ruokansa tuli. Tyttö kysyi voisiko poika kertoa mitä he syövät. Poika vastasi, 'en, sinä nyt vain syöt sen'".

"Tyttö kyselee edelleen mitä eri kalat ovat, mutta hän ei edelleenkään kerro".

"Tyttö yritti käyttää syömäpuikkoja uudestaan, mutta tällä kertaa poika pyysi häntä olemaan häpäisemättä häntä".

"Ravintolan omistaja saapui sanomaan hei, sillä hän tuntee tytön".

"Tyttö esitteli pojan ystävänään! Opin että hänen nimensä on Tony. Tony kysyi omistajalta, miksi he eivät tarjoile simpukoita".

Helpotus paistaa KellyeFinen twiiteistä. Hän taisi olla tyytyväinen, ettei kyseessä ollutkaan pariskunta. 

"Yritän lähteä, mutta he laskuttivat minulta vihreistä pavuista, joita en syönyt. Ehkä ne ovat tuon pojan pavut". 

"Poika aikoo mennä nyt tupakalle, joten minä lähden. Kiitos osallistumisestanne. Me selvisimme tästä", KellyeFine twiittasi päättäen näin kertomuksensa. 

Lähde: Popsugar

Lue myös: Tinder-treffit sopinut nainen arvosteli deittinsä pituutta - mies iski takaisin samalla mitalla

Lue myös: Yksi asia, josta ei kannata keskustella deittisovelluksissa

Kilpailut

Uusimmat