Valokuvaaja ikuisti albiinot taianomaisiin kuviin: "Todistan, ettei valkoinen ole vain väri"

21.11.2016 18:15 - Elisa Jalasjoki

Julia Taitsin pyrkimyksenä oli vangita kuviin mallien satumainen kauneus, sekä todistaa, että valkoinen on myös sävyjä, varjoja ja vivahteita.

Israelilainen valokuvataiteilija Julia Taits (taiteilijanimeltään Yulia Taits), lumoaa herkillä valokuvillaan, joita nainen jakaa muun muassa omalla Instagram-tilillään. Taitsin uusimpia luomuksia ovat aistikkaat kuvat ihmisitä, jotka "kärsivät" albinismista, eli perinnöllisestä tilasta, jossa esimerkiksi iho, sekä kehon karvat ovat vitivalkoisia. Albinismia on todettu niin ihmisillä, kuin eläimilläkin.

Taits kertoo haaveilleensa pitkään valokuvasarjasta, jossa hän kuvaisi albiinoja, tai albinismin kanssa eläviä ihmisiä. 

"Heidän ainutlaatuisuutensa hypnotisoi minut. Heidän kauneutensa on niin todellista. He ovat kuin suoraa saduista tai legendoista", Taits kirjoittaa Boredpanda-nettisivustolla.

Taits kertoo ettei käyttänyt lainkaan kuvanmuokkausohjelmia kuvia käsitellessään. Häntä inspiroi mallien luonnollinen kauneus ja satumaisuus. 

"Olen innoissani, koska pystyn kuvieni avulla todistamaan ettei valkoinen ole ainoastaan väri. Sillä on useita eri sävyjä, varjoja ja vivahteita". 

Tints toteaa olevansa itse erittäin tyytyväinen lopputuloksiin, ja harva tuskin on eri mieltä, sillä kuvista huokuu lähes taianomainen tunnelma. Katso kuvat alta. Lisää kuvia voit katsoa myös Taitsin omilta kotisivuilta, täältä

Lähde: Boredpanda

Lue myös: Optinen illuusio sai netin sekoamaan - minkä väriset kuvan sandaalit ovat?

Lue myös: Fitness-tähti julkaisi itsestään kuvan, joka jokaisen naisen tulisi nähdä - katso

Lue myös: Naiset ottavat paljaasta ihostaan rehellisiä kuvia - lähdetkö uuteen Instagram-trendiin?

Kilpailut

Uusimmat