Kuva: Fotolia

Lentomatkustaja kuvasi hämmentävän näyn - mikä on mysteerinen masto?

07.12.2016 23:15 - Mika Parikka

Espanjan Malagasta Englantiin, Bristoliin ollut matkustaja huomasi lentokoneesta hämmentävän maston, jolle ei tunnu löytyvän selitystä.

Kun istuu lentokoneessa yli kilometrin korkeudessa, ei odota näkevänsä mitään erikoista ikkunasta. Taivas ja pilvet ovat lähinnä ainoat asiat, jotka ikkunasta näkyvät. Redditiin on nyt ladattu kuva, jossa näkyy kummallinen masto, jonka alkuperää kummastellaan.

Kuvassa näkyy pilvien läpi nouseva tolppa tai masto. Tämä ei sinällään ole ihmeellistä, sillä kyllähän maailmassa yli pilvien korkeudelle nousevia mastoja on. Kummallisen näystä tekee se, että lentokone on kuvan perusteella meren yllä, eikä siellä todellakaan pitäisi olla mitään mastoja tai tolppia.

Jotkut epäilevät kyseessä olevan eräänlainen jättövana jostain taivaalle ammutusta ohjuksesta tai muusta vastaavasta. Toinen uskoo kyseessä olevan vain ikkunassa oleva naarmu. Lentoreitin varrella on todistetusti tv-masto, mutta se ei tunnu osuvan loogisesti lentokoneen sijaintiin. Tämän lisäksi kyseinen masto ei ole niin korkea, että se voisi näkyä noin korkealle noin selvästi. 

Katso kuvat alta ja tee omat johtopäätöksesi. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla "next" -kohdassa. 

Lähde: Mirror

Lue myös: Outo ufohavainto hämmentää netissä - katso video

Lue myös: Outo kummitusvideo leviää netissä - lastensairaalan henkilökunta paniikissa

Kilpailut

Uusimmat