Kuva: Fotolia

Myyjä haukkui pariskunnan 120 euron kihlasormuksia säälittäviksi - rehellinen kirjoitus liikuttaa

08.12.2016 15:45 - Senja Rapila

Myyjän ajattelematon lotkautus on saanut nettikansan raivon valtaan.

Kihlautuminen ja naimisiinmeno ovat monen naisen unelmia. Kosinnan jälkeen tulee kuitenkin eteen ongelma; millainen kihlasormus on sopiva? Taikka vihkisormus? Minkä hintainen sen tulisi olla? Jos rahaa ei ole, pitääkö sormusta varten ottaa lainaa?

Facebookissa leviää tällä hetkellä koskettava kirjoitus siitä, mikä on todellisuudessa tärkeintä naimisiinmenossa. Julkaisun on kirjoittanut Ariel, joka oli vieraillut miehensä kanssa aiemmin sormusliikkeessä, aikeenaan ostaa kihla- ja vihkisormukset. Koskettava kirjoitus on kerännyt tähän mennessä jo yli 76 000 reaktiota.

Ariel sekä hänen miehensä Quinn olivat vierailleet Pandoran liikkeessä aikeinaan ostaa kaksi yhteensopivaa sormusta. Quinn oli kosinut Arielia kahden vuoden seurustelun jälkeen, eikä rakastuneella pariskunnalla ollut varaa kalliisiin sormuksiin. He päätyivät lopulta yksinkertaisiin hopeasormuksiin, jotka maksoivat yhteensä 120 euroa.

Pariskunta oli onnensa kukkuloilla ennen kuin he siirtyivät koruliikkeeseen hakemaan sormuksia, jotka sinetöisivät kihlauksen. Ariel oli onnellinen siitä, että hän pääsisi naimisiin elämänsä rakkauden ja parhaan ystävänsä kanssa.

"Miehestäni tuntui siltä, että hän oli epäonnistunut"

Pandoran liikkeessä heitä auttoi avulias myyjä, jonka palveluun pariskunta oli tyytyväinen. Tilanne kääntyi päälaelleen, kun toinen myyjä saapui auttamaan pariskuntaa palvellutta myyjää ja näki 120 euron kihla- ja vihkisormukset.

"Voitteko te uskoa, että jotkut miehet todella ostavat näitä sormuksia kihlasormuksiksi? Kuinka säälittävää", Ariel kertoo julkaisussaan myyjän tuhahtaneen.

Ariel kertoi Facebook-julkaisussaan, että hänen miehensä järkyttyi kommentista ja oli pitkään sen jälkeen hyvin poissa tolaltaan. Hänellä kun oli mennyt hetki jopa tuon summan säästämiseen, jotta hän saisi rakastetulleen kauniin kihlasormuksen.

"Kun nainen sanoi sen kommentin, katsoin mieheni kasvojen valahtavan. Hänestä tuntui jo valmiiksi pahalta, koska hänellä ei ollut varaa ostaa minulle parempaa sormusta. Hänestä tuntui jo siltä, että hän oli epäonnistunut ja hän kysyikin jatkuvasti, että olenko varma siitä, että tämä halvempi sormus on hyvä. Että olenko onnellinen."

Ariel summaa kuitenkin kirjoituksessaan, että sormusten hinnalla ei ole mitään väliä. Hän oli löytänyt elämänsä rakkauden.

"Mieheni pelkäsi etten haluaisi häntä, koska hänellä ei ollut varaa kalliisiin sormuksiin. Hän pelkäsi, että rakkauteni häntä kohtaan katoaisi, kun hänellä ei ollut varaa kalliisiin hääjuhliin. Maailma on syypää tähän tilanteeseen ja se on todella surullista.

Tässä minä kuitenkin olen, naimisissa 120 euron sormusteni kanssa, seisoen rinnakkain elämäni rakkauden kanssa - ja onnellisempana kuin osasin koskaan kuvitella."

Monet ovat kommentoineet rohkaisevia sanoja Arielin lisäämän kuvan alle ja julkaisseet myöskin kuvia omista sormuksistaan. Todella monet ovatkin todenneet, ettei sormuksen hinnalla ole väliä, jos kyse on oikeasta rakkaudesta. 

Voit lukea koko koskettavan julkaisun alapuolelta.

Mitä mieltä sinä olet, onko myyjällä oikeus kommentoida asiakkaan ostamaa tuotetta näin?

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Uraohjaajan erikoinen neuvo naisille: Älkää pitäkö kihlasormusta työhaastatteluissa

Lue myös: Koskettava ilmiö yleistyy: Naiset pitävät "kihlattomuussormuksia" juhlistaakseen rakkautta itseensä

Kilpailut

Uusimmat