Fitness-kaunottaren rohkea kirjoitus: "Luovuin sisäisestä kauneudestani hoikempien säärien vuoksi"

24.01.2017 22:45 - Senja Rapila

Chinae Alexander kertoo, että kun hän painoi lähes 100 kiloa, hän oli kaikista itsevarmin - koska hän ei välittänyt muiden mielipiteistä.

Fitness-kaunotar Chinae Alexander, Instagramissa nimimerkillä getfitbrooklyn tunnettu kaunotar, on päättänyt puhua tärkeän asian puolesta. Well and Good -sivustolla kirjoittamassaan artikkelissa hän on nimittäin myöntänyt, ettei laihuus välttämättä tuo mukanaan onnea ja itsevarmuutta. Joskus se voi mennä myös toisin päin.

Enimmillään Chinae kertoo painaneensa yli sata kiloa ennen kuin hän aloitti laihdutusprojektinsa, jota monet ovat päässeet seuraamaan Instagramissa. Tämänhetkisten tilastojen mukaan naisen matkaa on seurannut yli 121 000 Instagram-käyttäjää.

"Painoin enimmilläni niin paljon ja se oli myös aika, jolloin olen ollut kaikista itsevarmin", Chinae kirjoittaa Well and Good -sivustolla.

Kahden ja puolen vuoden aikana kaikki kuitenkin muuttui. Ystävänsä kanssa tehdyn vedon vuoksi Chinaella oli voimaa ja tarmoa vaihtaa ruokavalionsa kokonaan ja treenata kuudesti viikossa. Joka päivä hänen vaatekokonsa pieneni, kehut lisääntyivät ja hänen ylpeytensä kasvoi.

Muiden mielipiteiden merkitys kasvoi

Kun Chinae oli tavoittanut päämääränsä, yhtäkkiä hän huomasi, että muiden sanomiset alkoivat vaikuttaa hänen itsetuntoonsa.

"Muiden sanoista tuli mittatikku minun arvoisuudelleni. Elin niiden hetkien vuoksi, kun pystyin kävelemään ihmisten luokse joita en ollut nähnyt hetkeen ja tuntea sen kaiken ihailun, joka velloi ympärilläni."

Lopulta Chinae ymmärsi, että hänen itsetuntonsa oli kadonnut miltei kokonaan.

"Kun tavoitin sen painon, minkä luulin olevan tavoitteeni, tajusin äkkiä, etten ollut koskaan ollut yhtä epävarma itsestäni. Olin jumissa oravanpyörässä, jossa himoitsin tunnustusta, ihailua ja kehitystä."

"Tiesin, että näytin paremmalta ulkoisesti, mutta sydämeni ei vain kohdannut minua samassa asiassa. Olin myynyt sisäisen kauneuteni hoikempien säärien ja paremman vaatevalikoiman vuoksi."

Voit lukea koko kirjoituksen täältä.

Lähde: Well and Good

Lue myös: Instagram-kuva, joka jokaisen naisen tulisi nähdä: "Tällainen olen 99 prosenttia ajasta"

Lue myös: Suomalaisen Saran, 20, "valheellinen" bikinikuva otsikoissa maailmalla - katso miksi!

Kilpailut

Uusimmat