Kuva: Instagram

Mallikaunottaren rehellinen, raskaudenjälkeinen kuva jakoi mielipiteet - lohdullinen vai masentava?

22.02.2017 15:15 - Rea Tallgren

Kuvassa Tammy Hembrow esittelee venynyttä vatsanahkaansa.

Australialainen mallikaunotar Tammy Hembrow synnytti hiljattain toisen lapsensa. Siro ja äärimmäisen treenattu nainen kantoi raskausvatsansa ylpeydellä, vaikka kertoikin rehellisesti olonsa olleen todella turvonnut ja "ilmapallomainen" raskauden loppupuolella. 

Hembrow palautui raskaudestaan todella nopeasti ja hän esittelikin treenattua vartaloaan Instagramissa jo kolme viikkoa synnytyksen jälkeen. 3,5 kuukautta synnytyksen jälkeen hän oli jo käsittämättömässä kunnossa ja esitteli virheettömiä vatsalihaksiaan seksikkäässä kuvassa. 

Tuoreessa kuvassa Hembrow kuitenkin nostaa esiin monille synnyttäneille tutun asian; löysäksi jääneen ihon. Vaikka Hembrow on uskomattomassa kunnossa, kirjoittaa hän kuvatekstissä omaavansa löysää ihoa - mutta rakastavansa myös sitä asiaa itsessään. 

Kuva on kerännyt paljon kiitosta, mutta myös kritiikkiä. Joidenkin kommentoijien mielestä Hembrow ei selvästi "edes tiedä, mitä löysä iho on", jos pitää omaa, pientä ihoryppyään löystyneenä. Riippuukin siis täysin katsojasta, onko kuva lohdullinen vai masentava.

Katso huomiota herättänyt kuva alta. 

Lue myös: Poika- ja tyttövauvaa odottavien äitien terveys eroaa toisistaan - tuoreet tulokset julki

Lue myös: Fitness-tähti jakoi rehellisen kuvan synnytyksen jälkeisestä kropastaan - mukana tärkeä viesti

Kilpailut

Uusimmat