Kuva: Fotolia

Lontoon kattojen ylle ilmestyi valtava rinta - taustalla kantaaottava syy

31.03.2017 16:15 - Tiina Svensk

Huomiota herättävä kampanja perustettiin tärkeän asian puolesta.

Englantilainen mainostoimisto Mother on kyllästynyt tabuun, joka liittyy naisten rintaruokintaan julkisilla paikoilla. Siispä mainostoimisto päätti ottaa kantaa aiheeseen - eikä se tyytynyt lainkaan huomaamattomaan kampanjaan.

Toimiston työntekijät ottivat kantaa aiheeseen asettamalla jättiläismäisen ilmapallon Lontoon kattojen ylle. Ilmapallo esitti paljasta naisen rintaa. Toimiston mukaan tempaus on juhlistus naisille ja heidän oikeudelleen ruokkia lapsiaan julkisesti ilman häpeän tai syyllisyyden tunnetta.

- Ruokinnan ei pitäisi olla tabu. Sitä ei tarvitse piilotella eikä äitien tarvitse ujostella toisten äitien läsnäollessa. Monet kuitenkin tekevät niin. Me halusimme näyttää kaikille, että tämä keskusteluaihe on saanut uskomattomat mittakaavat, kertoo mainostoimisto Ana Balarin. 

Samalla mainostoimisto muistuttaa, että jokainen nainen saa päättää myös, ettei ruoki lastaan julkisilla paikoilla. Tärkeintä heidän mielestään on kuitenkin muistaa, että kysymyksessä on aina naisen oma päätös.

Voit katsoa kuvan valtavasta rinnasta alta. Jos kuva ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Teinityttöjen kännipila ihmetyttää netissä - menikö jo liian pitkälle?

Lähde: Self

Kilpailut

Uusimmat