Kuva: Fotolia

Kuva käärmeiden "orgioista" kauhistuttaa netissä: "Kuin kauhuelokuvasta"

21.04.2017 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on aiheuttanut runsaasti puhetta sosiaalisessa mediassa.

Facebookissa kiertää parhaillaan kuva käärmeiden "orgioista". NBC-kanavan jakamassa otoksessa nähdään siis käärmekasa, joka on piiloutunut kasvillisuuden sekaan.

- Luulin ensin, että kyseessä on suuri käärme, mutta tarkemmin katsottuani tajusin, että siinä on kymmeniä käärmeitä kasalla, kuvan ottaja kertoi NBC:lle.

Kuvassa on siis lukuisia käärmeitä, kuin yhdessä pallossa. Ne ovat kietoutuneet toisiinsa ja saavat ainakin käärmekammoisessa aikaan silkkaa inhoa, jopa kauhua.

Kuva onkin kerännyt melkoisesti erilaisia kommentteja.

"Tämän kuvan nähtyäni joudun kyllä pesemään housuni. Kammottava."

"Olisin huutanut kuin hullu, jos olisin törmännyt tähän itse."

"Olen traumatisoitunut."

"Kuin kauhuelokuvasta."

Vaikka näky saattaakin olla kuin suoraan kauhuelokuvasta, on sille ihan looginen selitys. Käärmeet ovat asiantuntijan mukaan todennäköisesti juuri heränneet horroksesta ja olivat kerääntyneet eräänlaiseen parittelupalloon.

Otoksen pääset katsomaan alta. Jos kuva ei näy, löydät sen myös täältä.

Myös käärmeet ovat todella hyviä maastoutumaan. Uutisoimmekin aikoinaan käärmeestä, jonka erottaminen hiekasta oli yllättävän vaikeaa. Miten on, löydätkö sinä sen? Pääset kokeilemaan testiä täällä.

Käärmeillä on myös ikävä tapa ajautua paikkoihin, joissa niitä ei tarvita. Kerran eräällä lentomatkalla koettiin kauhunhetkiä, kun salamatkustajana ollut käärme tuli esiin piilostaan. Jutun aiheesta pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Käärmekammoisen painajainen - vessanpöntössä lymynnyt käärme oli vasta alkua

Lähde: ABC13

Uusimmat