Kuva: Fotolia

"Asetin sinulle ansan" - Nainen jakoi hyytäviä tekstiviestejä, joita sai väkivaltaiselta mieheltään

04.05.2017 21:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Amerikkalainen nainen on halunnut todistaa viesteillä sen, miten kammottavaa kontrolloivassa parisuhteessa eläminen on.

Amerikkalainen nainen on päättänyt jakaa kuvakaappauksia viesteistä, joita hän on saanut mieheltään. Kontrolloiva ja väkivaltainen mies ei päästänyt vaimoaan otteestaan edes ollessaan työmatkoilla. Miehen uskotaan työskentelevän armeijassa, ja olleen siksi pidempiä aikoja poissa kotoa. Suomensimme muutamat hyytävistä viesteistä alle. 

"Missä olit viime yön? Tiedän, ettet ollut kotona, vaikka väitit olleesi. Asensin sinulle ansoja, joten pystyn kertomaan, ettet ollut kotona."

"Lähetä minulle kuva, jossa nostat pystyyn kolme sormea. Lähetä se siten, että näen sen otetun äitisi luona. Sinulla on viisi minuuttia aikaa."

Kerran mies tenttasi vaimoltaan, oliko tämän miespuolinen kollega ollut hänen kanssaan samassa työvuorossa. 

"Usko minua, hän ei ollut. Hän pääsi töistä jo 12.30", nainen vastasi. 

Mies ei tyytynyt vastaukseen: 

"Liikuttavaa, miten osaat hänen aikataulunsa ulkoa. Sinä varmaan pidät kirjaa siitä, miten hän on töissä", mies vastasi. 

Lisäksi yhdessä tekstiviestikeskustelussa mies tuntuu menevän täysin tolaltaan, kun hän ei saa naista heti kiinni ja varmistusta siihen, ettei nainen ole pettämässä häntä kenenkään toisen kanssa:

"Missä olet?

Missä kävit lounaalla?

Missä olet nyt?

Kenen kanssa olet?

Milloin menet lounaalle?

Meidän pitää puhua. Heti. 

Monelta pääset töistä?"

Kuvat julkaissut nainen on halunnut luoda tietoisuutta siitä, miten hyytävää ja nakertavaa henkinen väkivalta voi olla. Hänen kohdallaan tarinalla on onnellinen loppu; hän jätti miehen vihdoin, kun tämä oli ollut väkivaltainen naisen koiraa ja kissaa kohtaan.

"Hän oli töissä, kun pakkasin kaikki tavarani, lemmikkini ja heidän ruokansa autoon, ja lähdin", nainen kertoo Imgur-kirjoituksessaan.

Naisen mukaan hän vei asian myös eteenpäin ja uskalsi vihdoin puhua saamastaan järkyttävästä kohtelusta. Hänen entinen miehensä tuomittiin vankilaan perheväkivallasta, eikä nainen oli nähnyt häntä kolmeen vuoteen. 

Kärsitkö sinä tai läheisesi perheväkivallasta? Älä jää tai jätä ketään asian kanssa yksin. Apua ja neuvoja saat kuntasi terveyskeskuksesta tai alla olevista osoitteista: 

Nollalinja.fi

Turvakoti.net

Naistenlinja.fi

Tukinet.fi

Kerroimme aiemmin suomalaisjuontajan paljastaneen koskettavassa kirjoituksessa olleensa pitkään rajun parisuhdeväkivallan uhri. Pääset lukemaan tuo artikkelin tästä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat