Kuva: Fotolia

Eeppinen kuva määrätietoisesta vauvasta: Nyrkissä äitinsä kierukka, jonka piti ehkäistä raskauksia!

05.05.2017 08:30 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Kuvasta on tullut hurja nettihitti.

Amerikkalainen Lucy Hellein synnytti kolmannen lapsensa hiljattain. Koko lapsen syntymä oli sinänsä ihme, että Helleinille oli laitettu aikaisemmin kierukka, jonka tarkoituksena oli ehkäistä raskauksia. Pikkuinen, Dexter Tyler-nimen saanut, poika ei tästä kuitenkaan välittänyt, ja seurauksena oli paitsi hänen maailmaantulonsa. 

Syntymää seurasi uskomattoman eeppinen kuva, jonka hänen vanhempansa vauvasta julkaisivat. Kuvassa pikkuinen Dexter pitelee nyrkissään äitinsä kierukkaa, jonka alkuperäinen tarkoitus siis oli varmistaa, ettei Hellein enää tulisi raskaaksi. Hänen vanhempansa olivat laittaneet kierukan vauvan käteen korostaakseen tapahtuneen ihmeellisyyttä. 

Hellein jakoi kuvan Facebookissa, josta siitä oli eiliseen mennessä tykätty jo yli 72 000 kertaa. Ihmiset kutsuvat Dexteriä kuvatekstissä "määrätietoiseksi vauvaksi".

Hänen äitinsä oli samaa mieltä: 

- Dexterin todellakin on määrä syntyä tähän maailmaan! hän nauraa. 

Hellein synnytti Dexterin keisarileikkauksella. Tuolloin myös hänen kierukkansa löytyi. Kierukka oli mennyt pois paikoiltaan, joten sen ehkäisyteho ei ollut toiminut ja näin ollen raskaus pystyi alkamaan. Hellein kertoo, että kyseessä oli hänen kolmas kierukkansa, ja kaksi edellistä olivat toimineet ilman ongelmia. 

Hellein ja hänen miehensä ovat onnellisia yllätysvauvastaan.

- Lääkärikin sanoi, että "voima on tämän lapsen kanssa", Hellein hymyilee. 

Katso uskomaton kuva tästä

Jokainen tuleva äiti stressaa raskausaikana erinäisistä lapsen tuloon liittyvistä asioista. Tutkijat ovat kuitenkin todenneet, että eräs tietty huolenaihe voi olla haitaksi sikiön terveydelle. Kerroimme aiemmin aiheesta lisää. Lue juttu tästä

Lue myös: Nainen tuli kaksi kertaa raskaaksi kuukaudessa - synnytti kolmoset, jotka siitettiin eri aikoihin

Lue myös: Käsittämätön näky itsestään syntyvästä sektiovauvasta - hurja video ei missään nimessä herkimmille!

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat