Kaikki artikkelit

Henna Kalinainen hehkuu onnesta kertoessaan Mamma Mia -podcastissa perheenlisäyssuunnitelmistaan.
Uutta menetelmää on testattu pienellä otannalla.
Moni nainen käyttää hormonaalista ehkäisyä, mutta onko vuosikausien jatkuvalla käytöllä haittavaikutuksia?
Yleensä ensimmäiset juonteet muodostuvat juuri silmänympärysiholle, koska siinä iho on ohuempaa ja herkempää kuin iho muualla kasvoissa. Jos olet tähän asti painellut menemään ilman silmänympärysvoiteen käyttöä, niin nyt on oikea aika opetella uusi kauneusrutiini.
Vaihtamistaktiikka riippuu, millaisia pillereitä syö.
Tärkeintä on varmistaa aluksi, että kondomi on ehjä.
Muutokset ruokahalussa tai ihon kunnossa ovat hälytysmerkkejä jotka paljastavat, että käyttämäsi menetelmä ei ehkä ole sinulle paras mahdollinen vaihtoehto.
Muutokset omassa terveydentilassa ovat syy harkita myös ehkäisymenetelmän vaihtamista.
Varsinkin naisilla, joilla on pahat PMS-oireet, hormonaalisesta ehkäisystä luopuminen voi aiheuttaa suuria mielialanvaihteluita.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että hormonaalisen ehkäisyn käyttäjillä riski sairastua rintasyöpään kasvaa huomattavasti.
Tutkijat uskovat, että kierukan tuottama immuunivaste auttaa taistelussa papilloomavirusta vastaan, joka voi johtaa syöpään.
Mikäli kondomit säilytetään kuumassa ja valoisassa paikassa, voi se lyhentää niiden käyttöikää huomattavasti.
Uusi liukuvoide tulisi ensin hankkia pienemmässä pakkauksessa ja varmistua siitä, että tuote todella sopii juuri sinulle.
Kuvasta on tullut hurja nettihitti.
Pelko ehkäisypillereiden yhteydestä kohonneeseen syöpäriskiin on lähes turha. Näin ainakin, mikäli tuoretta yliopiston tekemää tutkimusta on uskominen.
Sukupuolitautien ehkäisyyn saa lisätehoa esimerkiksi käyttämällä liukuvoidetta.