Mikä upea tyyli! 63-vuotiaan mallin kuvat ihastuttavat Instagramissa

08.05.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Lyn Slater on paitsi yliopiston professori, myös maailman suurimman mallitoimiston listoille kiinnitetty malli.

Yhdysvaltalainen Lyn Slater on 63-vuotias yliopiston professori, joka päätyi malliksi onnekkaan sattumuksen kautta. Nainen oli menossa lounaalle ystävänsä kanssa New Yorkin muotiviikkojen aikaan, kun yhtäkkiä ulkomaalaiset toimittajat ympäröivät hänet.

Toimittajat luulivat tyylitietoista Slateria muoti-ikoniksi ja pian tilanteella oli monia kiinnostuneita sivustaseuraajia. Tämä oli käänteentekevä hetki Slaterin elämässä, sillä tästä nainen sai innoituksen lähteä mallinuralle.

Nyt persoonallisen tyylin omaava kuusikymppinen on kiinnitettynä maailman suurimman mallitoimiston Elite Londonin listoille, ja hänellä on yli 130 000 seuraajaa Instagramissa. Hän pitää suosittua Accidental Icon -blogia ja on tehnyt töitä muun muassa Mangon ja Uniqlon kanssa.

Slaterille on sydämenasia taistella ikään perustuvaa syrjintää vastaan. Hän ei halua mukautua yhteiskunnan normeihin ja hillitä pukeutumistaan vain ikänsä takia.

- Oli sitten minkä ikäinen tahansa, niin jos on sinut vaatteidensa kanssa, näyttää aina hyvältä, Slater on kertonut Refinery29-sivuston haastattelussa.

Katso alta vielä lisää Lyn Slaterin upeita kuvia:

Lue myös: Riutunut malli söi vain 500 kaloria päivässä - painonnousu kostautui järkyttävällä tavalla

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat