Kuva: AOP

Maailman onnekkain isä? Kaksi naisystävää - ja seksiä saa harrastaa myös muiden kanssa

18.05.2017 20:45 - Rea Haverinen - Luettu 4 197 kertaa

Adam Lyonsin elämä on katsantakannasta riippuen joko raskasta, tai todella onnekasta. Se on ainakin varmaa, että miehellä on kädet täynnä työtä.

Lontoosta kotoisin oleva, 36-vuotias Adam Lyons saattaa monen silmissä olla onnenpekka. Toiset taas ihmettelevät, miten hän jaksaa. Lyonsilla kun on kaksi tyttöystävää - ja elämä heidän kanssaan todella on erityislaatuista. 

Lyonsin tyttöystävät Brooke Shedd, 28, ja Jane Shalakhova, 27, ovat seurustelleet hänen kanssaan jo pitkään. Sheddillä on edellisestä suhteestaan seitsemänvuotias poika Oliver, ja Lyonsilla ja hänellä on kaksivuotias poika, Dante. Nyt myös Salakhova on raskaana. Erityislaatuinen perhe ei malta odottaa uuden vauvan syntymistä. 

- On niin mahtavaa, että saamme kasvattaa lapset yhdessä, Lyons hehkuttaa. 

Esimerkiksi kaksivuotias Dante kutsuu molempia isänsä tyttöystävistä äideikseen. 

- Meidän perheessämme kolme todella toimii paremmin kuin kaksi, koska saamme järjestettyä arkemme todella paljon jouhevammin. Yhdellä aikuisella on aina aikaa vahtia lapsia. Niinpä me emme koskaan kuormita toisiamme liikaa. On myös paljon helpompi jakaa vastuuta kolmen ihmisen kesken - niin, ja tämä suhde myös tyydyttää kaikkien seksuaaliset toiveet, Lyons avaa. 

Shalakhova, Lyons ja Shedd (kuva: AOP)

Kriitikoille jauhot suuhun

Kun kolmikko ensimmäisen kerran teki suhteesta virallisen, heitä kritisoitiin.

- Meille sanottiin, ettei tämä tule kestämään. No, olemme olleet yhdessä nyt viisi vuotta. Tällaisia parisuhteiden pitäisi olla tulevaisuudessa; jokaisen tulisi voida nauttia rakkaudesta sillä tavalla, kun se heille sopii. Meille kolme vanhempaa toimii paremmin kuin kaksi, Lyons selittää. 

Kumpikaan Lyonsin tyttöystävistä ei aikaisemmin halunnut lapsia. 

- Ajattelin aina, että kun saa lapsen, tulee itsestä pelkkä kotiorja. Olin nähnyt monien vanhempien todella kamppailevan asian kanssa, Shalakhova sanoo. 

Hänen mukaansa tilanne on kuitenkin eri, kun suhteessa on kolme aikuista. 

- Koska meitä on kolme, meillä kaikilla on edelleen oma sosiaalinen elämämme, ja voimme aina luottaa lapsemme sellaisen aikuisen hoivaan, joka todella on turvallinen ja tuttu.

Shedd on innoissaan siitä, että suhteen toinenkin naispuolinen jäsen on raskaana. 

- Olen aina halunnut neljä poikaa, joten tämä on kuin unelmaa! Puhun hänen vatsalleen jatkuvasti. 

Tulevaisuudensuunnitelmat perheellä ovat selvät. 

- Haluamme ehdottomasti lisää lapsia ja haluaisin myös mennä naimisiin osoittaakseni sitoutumistani perheeseeni, Shedd paljastaa. 

Lyons sanoo, että hääpäivää ei ole vielä päätetty, eikä varsinainen naimisiinmeno kolmen ihmisen kesken ole laillistakaan. 

Seksiä kolmestaan - ja myös muiden kanssa

Perhe asuu isolla tontilla, jolla on kaksi isoa taloa. Toista psykologinpalveluja tarjoava perhe käyttää toimistona ja toisessa he asuvat ja siellä Shedd kotiopettaa perheen lapsia. Lyonsin mukaan Sheddillä onkin perheessä "pääasiallinen äidin rooli". Tämä ei kuitenkaan estä Lyonsia haaveilemasta perheenlisäyksestä Shalakhovan kanssa. 

- He haluaisivat kovasti tytön, joten olemme sopineet, että he saavat yrittää sitä, Shedd kertoo. 

Kolmikko nukkuu yhdessä isossa sängyssä. Suhde on avoin, ja kaikilla on lupa harrastaa seksiä kenen tahansa kanssa halutessaan. Silloin tällöin he kutsuvat neljännen henkilön mukaan sänkyynsä, mutta useimmiten he ovat liian väsyneitä ryhmäseksiin kiireisen arjen jälkeen. 

- Me olemme uupuneita, joskin onnellisia, lastemme kanssa! Kyllä me vieläkin harrastamme vapaasti seksiä muidenkin kanssa, mutta harvemmin, Lyons miettii. 

Kolmikko pitää huolta parisuhteestaan esimerkiksi viikottaisten treffi-iltojen avulla. 

- Pidämme huolen, että meillä on aina aikaa tehdä yhdessä jotain hauskaa. Ja strippiklubeilla, niillä käymme edelleen! kolmikko summaa. 

Avioliittoon kuuluu tunteen kirjoja laidasta laitaan, mutta yhteinen polku on taatusti helpompi, jos pariskunnalta löytyy huumorintajua silloinkin, kun elämä kolhii. Huffington Post keräsi joukon naimisissa olevien twiittejä, jotka summaavat täydellisesti avioelämän. Pääset lukemaan nuo twiitit tästä

Lähde: Daily Mail

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat