Kuva: AOP

Terroristit iskivät Ariana Granden konserttiin Englannissa - Twitter täyttyi suruviesteistä

23.05.2017 08:13 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Terroristit iskivät amerikkalaistähti Ariana Granden konsertin loputtua eilen Manchesterissa, Englannissa.

Isku tapahtui myöhään maanantai-iltana paikallista aikaa Manchester Arenalla. Poliisin mukaan kuolleita on ainakin 19, loukkaantuneita 50.

Konsertissa oli paikalla myös useita lapsia. Moni joutui kaaoksessa eroon perheestään ja englantilaiset jakavatkin nyt kiivaasti Facebook-päivitystä, jossa kerrotaan useiden lasten olevan ilman huoltajaa paikallisessa Holiday Inn -hotellissa odottamassa, että joku heidät kotiin sieltä hakee.

Grande twiittasi aiheesta aamulla. Hänellä on yli 45 miljoonaa seuraajaa. 

"Särkynyt. Olen niin pahoillani, sydämeni pohjasta. En löydä sanoja", Grande twiittasi. 

(kuva: AOP)

Myös Katy Perry, Taylor Swift ja Nicki Minaj reagoivat suru-uutiseen omilla Twitter-tilellään. 

"Sydämeni särkyy kaikkien perheiden puolesta. Sydämeni särkyy Arin puolesta. Sydämeni särkyy maailman tilasta", twiittasi Perry. 

"Sydämeeni sattuu Arianan ja kaikkien niiden perheiden puolesta, joita eilinen isku kosketti. Viattomat menettivät henkensä. Olen todella pahoillani", Minaj puolestaan kirjoitti. 

Swift kertoi itkevänsä uhrien puolesta:

"Ajatukseni, rukoukseni ja kyyneleeni ovat kaikki teidän kanssanne, Manchesterin tragediassa osallisena olleet. Lähetän teille kaiken rakkauteni."

Granden ei uskota jatkavan kiertuettaan iskun jälkeen. Naisen oli tarkoitus esiintyä vielä Lontoossa, Belgiassa, Puolassa, Saksassa ja Sveitsissä.

TMZ-sivuston mukaan Grande ei koe voivansa esiintyä kenenkään edessä tällä hetkellä. Lisäksi hänen tiiminsä on hyvin huolissaan esiintymisten  turvallisuudesta. 

Lähteet: Daily Mail ja TMZ

Kilpailut

Uusimmat