Kuva: Instagram

3-vuotias tyttö jäljittelee kuvissaan upeasti julkkisnaisia - katso kuvat, joilla on tärkeä viesti

28.05.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Äidin ja tyttären valokuvaprojektin tarkoitus on ollut opettaa tytölle, että naiset ovat vahvoja taistelijoita.

Internetissä on ihastuttu 3-vuotiaan Scout Larsonin upeisiin kuviin. Kuvissa pikkutyttö on sonnustautunut julkisuudesta tutuiksi naisiksi ja luonut uudelleen heistä otettuja tunnettuja kuvia. Kuvien ottamisen taustalla on koskettava tarina.

Idea lähti Scoutin äidiltä, Ashley Larsonilta. Ashleyn äiti ja Scoutin isoäiti Nonnie oli saanut rintasyöpädiagnoosin huhtikuussa 2016, ja valokuvaprojektista Scout ja Ashley saivat muuta mietittävää ja projektillaan kykenivät myös ilahduttamaan syöpään sairastunutta Nonnieta.

”Kun Nonnien hiukset alkoivat putoilla, Scoutista tuli todella huolestunut ja halusin saada meidän molempien mielet rauhoittumaan. Halusin opettaa hänelle ja muistuttaa itselleni, että naiset ovat taistelijoita! Valitsimme kuuluisia ja rohkeita naisia, jotka voisivat opettaa Scoutia siitä voimasta, joka naisilla on”, Ashley kirjoittaa Bored Panda -sivustolle.

Kaksikko työsti projektia noin vuoden ajan.

”Toivon, että kun Scout muistelee tätä projektia, hän voi olla ylpeä siitä, kuka hän on ja kuka hänestä on tulossa. Vaikka Scout on jäljitellyt monia upeita ihmisiä, kannustan häntä suuresti tulemaan juuri sellaiseksi ihmiseksi kuin hän itse haluaa”, Ashley kirjoittaa.

Nonnie selvisi lopulta syövästään voittajana. Tämän kunniaksi myös Nonnie otettiin mukaan valokuvaprojektin kuviin.

Lue myös: Isä piirtää 5-vuotiaan tyttärensä hulvattomat letkautukset kuviksi - katso

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat