Poika sai unelmalahjan menehtyneeltä isältään - katso liikuttava video!

13.06.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Johnny Crownin isä kuoli vain kaksi kuukautta ennen poikansa 16-vuotissyntymäpäiviä.

Yhdysvaltalainen nuori, Johnny Crown, 16, vitsaili usein isänsä kanssa eräästä hänen suurimmasta unelmastaan, upeasta sähkökitarasta. Musiikkia rakastava poika sanoi isälleen, että hän aikoisi ostaa kitaran tulevaisuudessa, kun hänellä olisi siihen varaa. 

- Isämme oli Johnnyn suurin fani ja tuki hänen musiikkiharrastustaan täysillä, kertoo perheen yksi lapsista ja Johnnyn isosisko, Chandler Mae Crown

Sitä poika ei tiennyt, että isä John B. Crown, oli jo laittanut rahaa sukanvarteen, jotta voisi toteuttaa poikansa unelman hänen tulevana 16-vuotissyntymäpäivänään. 

Elämä heitti kuitenkin kapuloita rattaisiin, ja Crownin perhettä kohtasi suuri suru vain pari kuukautta ennen pojan syntymäpäivää. Perheen isä menehtyi yllättäen. Johnnyn syntymäpäivänä hänen isosiskonsa ajoi veljensä kauppaan, jossa hänelle ojennettiin käteen kortti. 

"Olkoon syntymäpäiväsi täydellinen, hyvää 16-vuotissyntymäpäivää. Rakkaudella isä."

- Oletko valmis näkemään lahjasi? isosisko kysyy Johnnyltä, joka tuijottaa korttia epäuskoisena ja nieleskelee kyyneleitä.

Kortin jälkeen Johnnyä kohtasi vielä isompi yllätys, kun kaupan henkilökunta ojensi hänelle ison mustan paketin, josta paljastui hohtava pojan toivoma sähkökitara. Johnnyn hämmästys on näkemisen arvoinen, eikä hän pysty sanomaan ensin mitään. 

- Isä oli jo ostanut sen sinulle ennen kuin hän menehtyi, Johnnyn sisko sanoo kameran takaa. 

Lopulta poika ei voi enää pidätellä kyyneliään. 

Jo muutamassa päivässä Facebookissa julkaistulla videolla on jo 12 miljoonaa näyttöä. Perhe kertoo, että he ovat ylitsevuotavan onnellisia kaikista viesteistä, joita he ovat saaneet tuntemattomilta. 

Katso video alta, tai jos se ei näy niin täältä

Lue myös: Onko isäsi paras ystäväsi? Merkit, joista tiedät

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat