Kuva: Fotolia

Nainen todistaa kolmella kuvalla, miksi bikinien shoppailu on täyttä tuskaa

29.06.2017 12:45 - Karoliina Kotala

Jokainen nainen tietää, että bikinien ostaminen voi toisinaan olla vähintäänkin tuskastuttavaa.

Vaikka helteet eivät vielä Suomea juuri hellikään, on monelle naiselle ajankohtaista uuden uima-asun tai bikinien hankinta. Harvalle juurikin bikinien shoppailu on erityisen nautinnollista puuhaa; tiukkojen uima-asujen ahtaminen päälle mahdollisimman epäimartelevassa valossa ahtaassa kopissa kun voi olla tuskastuttavaa.

Brittiläinen plus koon malli Sonny Turner onkin jakanut kolmen kuvan sarjan aiheeseen liittyen. Turner osoittaa hyvin sen, kuinka hankalaa bikinien ostaminen on, jos oma keho ei vastaakaan kooltaan ja malliltaan perus standardivaatetta.

Turnerin yllä hänen sovittamiensa bikinien yläosa ei tue rintoja lainkaan ja myös alaosa jää aivan liian niukaksi, vaikka koon pitäisi olla oikea.

”Ei ole reilua, että emme voi käyttää söpöä uima-asua vain siksi, että olemme eri mallisia. Meidänkin kuuluu saada kävellä kauppaan ja saada kymmenellä dollarilla bikinit ilman, että romutamme pankkitilimme tai itsetuntomme”, Turner kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Katso kuvat alta. Kaikki kolme kuvaa näet, kun klikkaat kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta, joka pyyhkäisee seuraavan kuvan esiin.

Lue myös: Naisen sovituskopissa ottama bikinikuva leviää - mukana tärkeä opetus

Lue myös: Desigual-merkin tuoreissa bikinimainoksissa täysin käsittelemättömiä kuvia - katso upeat otokset

Kilpailut

Uusimmat