Kuva: Fotolia

Uusi kauneusleikkaustrendi valtaa alaa - nyt laitetaan nännit uuteen uskoon

03.07.2017 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Independentin mukaan leikkauksiin haluaa yhä useampi nainen.

Kauneuskirurgiassa trendit vaihtuvat tiheään tahtiin. Useimmiten ilmiöiden luojina ovat julkisuudesta tutut henkilöt, joiden ulkomuotoa halutaan kopioida.

Mielenkiintoista on muun muassa se, että enää rintojen koon muokkaaminen ei riitä, vaan uusimpana trendinä on nännien muokkaaminen. Plastiikkakirurgien mukaan trendi on saanut alkunsa sen jälkeen, kun yhä useampi julkisuudesta tuttu henkilö on nähty nännit paljastavissa asuissa.

- Nykyään halutaan hienosäätää kaikkea mahdollista. Ja näinä päivinä se on myös mahdollista, plastiikkakirurgi Norman Rowe kertoo.

Mutta millaisia nännejä sitten halutaan? Lääkärin mukaan naiset tulevat vastaanotolle pienempien, symmetrisempien ja näyttävien nännien vuoksi.

- Potilaillani on usein mukana kuva nänneistä, joita he haluavat. Joissakin tapauksissa he pyytävät ulkonevampia nännejä, jotka näkyvät hyvin esimerkiksi paitojen alta silloin, kun nainen on ilman rintaliivejä.

Muun muassa Kylie Jenner ja Bella Hadid ovat olleet monen naisen inspiraationa, sillä heitä on viime aikoina nähty runsaasti julkisuudessa ilman liivejä.  Heidän kuvansa näet alta.

Lue myös: Isot rinnat voivat olla todellinen riesa - 13 asiaa, jotka vain isorintaiset naiset ymmärtävät

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat