Kuva: AOP

Lapsi luuli autoa Transformeriksi ja yritti herättää sen eloon - tuulilasiin jätetty kirje naurattaa

06.07.2017 17:45 - Senja Rapila

Kirjeessä isä pahoittelee auton omistajallesitä, kuinka hänen 4-vuotias poikansa käsitteli miehen autoa luullessaan sitä Transformeriksi.

Transformers-elokuvat ovat olleet monen pojan suosikkielokuvia vuodesta 2007 lähtien. Vasta tänä vuonna elokuvateattereihin tuli viimeisin Transformers: Viimeinen ritari -elokuva, joten ei ihme, ettei robottiautobuumi ole vieläkään laantunut.

Nyt netissä leviää sydäntälämmittävä kirje isältä, joka on antanut nelivuotiaan poikansa alkaa katsoa Transformers-elokuvia. Isä kertoo kirjeessään siitä, kuinka hänen poikansa luuli naapurin autoa Transformeriksi ja yritti herättää tämän eloon.

Voit lukea suomennetun kirjeen alapuolelta:

"Hei!

Poikani alkoi juuri katsoa Transformers -elokuvia muutama viikko sitten. Hän on miltei 4-vuotias ja ehkä löi tai ehkä ei lyönyt autoasi muutamaa kertaa, yrittäessään herättää sen. Anteeksi.

Otimme muutaman kuvan hänestä autosi kanssa, teit hänen päivästään paremman (ja mahdollisesti pilasit hänen mielikuvansa todellisuudesta seuraavan vuosikymmenen ajaksi).

Kiitos ja hyvää itsenäisyyspäivää,
Asunto 1-8."

Kirjeen saanut henkilö oli ilmiselvästi mielissään saamastaan kirjeestä, sillä hän jakoi kuvan kauniin saatetekstin kera Reddit-palvelussa.

"Yleensä lappuset mitä ihmiset jättävät autooni eivät ole näin sydäntälämmittäviä", kirjeen julkaissut Reddit-käyttäjä on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Voit lukea suloisen kirjeen kokonaisuudessaan alapuolelta.

Lähde: Mashable

Lue myös: Vanhan Lada-auton uskomaton muodonmuutos - katso, miten auto muuttuu tulta syökseväksi robotiksi

Kilpailut

Uusimmat