Kuva: Facebook

"Kehonrakentajasta kehonrakastajaksi" - Nainen jakoi puhuttelevan bikinikuvaparin itsestään

14.07.2017 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen koki, että kehonrakennusharrastus jumitti hänet kielteiseen kehonkuvaan.

Jolene Nicole Jones -niminen nainen on jakanut itsestään Facebookissa kuvaparin, joka on lähtenyt leviämään hurjaa vauhtia. Kyseessä on kuvapari hänen kehonsa muuttumisesta, mutta kuten Jones itsekin toteaa, muutos ei ole se kaikkein tyypillisin sosiaaliseen mediaan jaettava muutos.

Ensimmäisessä kuvassa nainen poseeraa lihaksikkaana fitness-harrastajana. Toisessa kuvassa fitness-habitus on muuttunut tavanomaisemmaksi ja muodokkaammaksi kropaksi. Jones itse nimittää kuvatekstissä muutosta ”kehonrakentajasta kehonrakastajaksi”. Katso kuva alta, ja jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Jones kirjoittaa, että aiemmin hänen elämäänsä hallitsi rankka salitreeniohjelma ja syömisen ankara tarkkailu. Nainen jätti tämän elämäntavan taakseen ja kirjoittaa, että nyt hän pystyy täysillä nauttimaan elämästä. Jones kirjoittaa löytäneensä itsensä.

”Sixpack ei tehnyt minua onnelliseksi. En ollut koskaan tarpeeksi hyvä, ja minun piti aina parantaa. Tänään menin laskemaan koskea ystävieni kanssa ja nautin ruoasta, jota vanha minäni olisi vain kuolannut eikä olisi uskaltanut koskeakaan siihen”, Jones kirjoittaa.

Nainen päättää tekstinsä kirjoittamalla, että ihmisen arvoa ei määritä se, miten paljon jaksaa nostaa penkistä tai miten paljon painaa. Hänen mielestään tärkeintä on ympäröidä itsensä rakkailla ihmisillä ja nauttia elämästä hymyillen.

Jonesin Facebook-päivitys on kerännyt jo yli 80 000 reaktiota, ja sitä on jaettu yli 30 000 kertaa.

"Paineet ovat kadonneet"

Jones on kertonut Metro.co.uk-sivuston haastattelussa, että hän harrasti kehonrakennusta ainoastaan noin puolen vuoden ajan. Nyt hän ei ole käynyt salilla noin kolmeen kuukauteen.

- Kehonrakennus oli suuri osa elämääni ja muistelen sitä lämmöllä, mutta en usko aloittavani sitä uudestaan. Minulla on muita intohimoja enkä halua tuntea, että jokin pidättelee minua, Jones kertoo.

Jatkuva treenaaminen vain heikensi Jonesin tyytyväisyyttä omaan kroppaansa. Lopulta nainen päätti lopettaa harrastuksensa tajuttuaan, että oli menettänyt intohimonsa sitä kohtaan. Treeni tuntui vain ikävältä suorittamiselta.

- Paineet, joita asetin itselleni ovat nyt kadonneet. Olen juuri siinä tilanteessa, missä kehoni haluaa olla, ja se saa minut onnelliseksi. Minua ei yhtään kaduta se, että lopetin. Minulla oli tavoite, saavutin tavoitteeni ja siirryin eteenpäin, ja minulla on hyvä olo siitä, Jones sanoo.

Lue myös: Naisen sovituskopissa ottama bikinikuva leviää - mukana tärkeä opetus

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat