Kuva: Instagram

Katsoja kutsui raskaana olevaa uutisankkuria oksettavaksi - tulevalta äidiltä hieno vastaus

15.07.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Palautteen mukaan raskaana oleva Laura Warren näyttää siltä, että hän yrittäisi piilotella vesimelonia mekkonsa alla.

Raskaus on herkkää aikaa ja saattaa aiheuttaa naisille ulkonäköpaineita. Yhdysvalloissa uutisankkurina toimiva Laura Warren tietää sen. Uutisia lukiessaan Warren on pitänyt mekkoja, jotka ovat muotoilleet hänen pyöristynyttä vatsaansa somasti. Eräs katsoja oli kuitenkin laittanut palautetta ankkurille kertoen tämän olevan oksettava ja, että naisen tulisi mennä ostamaan kunnollisia raskausvaatteita. 

Palautteen antanut katsoja kertoi, että nyt Warren näyttäisi vain pitävän vesimelonia mekkonsa alla. Laura Warren mietti palautetta vähän aikaa ennen kuin hän vastasi pitämässään blogissa niin palautteen antajalle kuin muillekin blogia lukeville.

"Raskaus on hyvin epävarmaa aikaa äideille. Lihonko liikaa? Pitäisikö minun painaa jo enemmän tässä vaiheessa? Onko vatsani liian pieni? Tai vastaavasti liian iso?"

Hänen mukaansa nämä epävarmuustekijät vielä suurenevat silloin, kun hän on kaikkien katsojien silmien alla. 

"Heittäydyn joka ilta televisiokameroiden eteen ottaen itseeni muutaman kilon ylimääräistä kameroiden ansiosta. Tämän lisäksi laitan meikkiä yhtä paljon kuin Las Vegasissa esiintyvät tanssijat, jotta näyttäisin hyvältä. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan."

Hän ihmetteli millainen ihminen antaa tuollaisen palautteen, koska hän pahoitti mielensä koko päiväksi siitä. Warren kertoi, että aikoo kääntää negatiivisetkin palautteet kuitenkin vahvuudeksi. 

"Aion esiintyä hyvin istuvassa mekossa vastaisuudessakin."

Lue myös: Uutisankkuri jäi kiinni haaveilusta suorassa lähetyksessä - katso hilpeä video

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat