Kuva: Fotolia

Äiti tunnusti pieraisseensa joogassa - kirjoitus sai huikean vastaanoton

24.07.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Bloggari Laura Mazza kirjoitti hänen mukaansa ensimmäisestä ja viimeisestä joogatunnistaan Facebookiin.

Blogia pitävä äiti Laura Mazza jakoi Facebookissa pitkän kirjoituksen ensimmäisestä joogatunnistaan. Hänen mukaansa se oli myös viimeinen. Nainen kärsii nimittäin monille naisille synnytyksen jälkeen jäävästä vatsalihasten erkaantumisesta. Vatsalihakset eivät raskauden ja synnytyksen jälkeen palaudu kokonaan takaisin. Yleensä erkaantumisen huomaa pömpöttävästä vatsasta sekä tunnustellessa vatsan keskeltä lihasten välissä on selkeä aukko. 

Mazzan fysioterapeutti suositteli äidille joogaa, joka auttaa erkaantuneita vatsalihaksia palautumaan lempeästi paikoilleen. Mazza ilmoittautuikin joogatunnille, joka paljastui hänen mukaansa virheeksi. 

"Vedin ylleni joogahousut, koska kyllähän ihmisellä, joka ei ikinä ole harrastanut joogaa, täytyy olla joogahousut kuitenkin. Vedin housut niin ylös kuin mahdollista ja astelin tunnille. Astuin sisälle huoneeseen, joka oli täynnä kynttilöitä (todellinen paloturvallisuusriski) ja kaikki juttelivat iloisesti toisilleen henkilökohtaisista asioista. Itse piileskelin nurkassa, ja toivoin ettei kukaan huomaisi minua." 

Äidin mukaan joogaopettaja kuitenkin huomasi hänet ja kysyi muutaman kysymyksen sekä Lauran nimeä. Mumistuaan vastauksensa. Äidin oli vaikea ottaa myös sukkiaan pois. 

"Ajelin vain äkkiä sen osan kintuistani, joka näkyy housujen alta, mutta minulla on karvaiset varpaat! Kaikilla muilla oli upeat manikyyrit ja minä yritin piilotella Frodon jalkojani parhaani mukaan."

"Mätä kananmunan haju alkoi leviämään joogatunnille"

Tunti pääsi kuitenkin alkamaan ja itse asiassa Mazza tunsi olevansa oikein hyvässä iskussa tunnilla. 

"Tämähän sujuu! Mahtavaa, osaan joogata. Olen oikea kuningatar ja minusta tulee timmi tämän harrastuksen ansiosta." 

Pian kuitenkin tämän jälkeen hänen mahassaan alkoi kiertämään. Mazza kertoi kärsineensä viime viikkoina ärtyneen suolen oireyhtymästä, joka aiheutti kamalan hajuisia pieruja. Naisen mukaan hän oli jossain delfiini-liikkeen ja alaspäin katsovan koiran välissä, kun häneltä pääsi äänetön suhaus. Ensin nainen ajatteli, että ei hätää, mutta sen jälkeen leviävä mädän kananmunan haju alkoi hivuttautua hänen nenäänsä. 

"Pääsin siitä kuitenkin ylitse, mutta seuraavassa asennossa timmissä kunnossa oleva joogaopettaja kävi korjaamassa monien asentoja. Näin kävi myös minulle. Opettaja painoi kehoani alas, kunnes kovaäänisin pieru pääsi samaan aikaan ilmoille. Mätänevän kananmunan käryn ja häpeän seassa kääräisin kyynelsilmin joogamaton ja hävisin tunnilta." 

Kirjoituksesta kiitellään

Kirjoitus on saanut monet kommentoimaan äidin joogatuntia. Suurin osa on sitä mieltä, että Mazzan ei pitäisi hävetä, koska monet muutkin ovat pieraisseet joogatunnilla. 

"Jokainen sitä tekee älä hätäile" ,eräs kommentoija lohduttaa.

Toinen taas kertoi tapauksesta, jossa hän pieraisi golfatessaan. Kirjoitusta on jaettu jo yli 21 000 kertaa ja se on kerännyt 17 000 kommenttia. 

Lue koko kirjoitus alta tai täältä

Lue myös: Isän kirjoitus koskettaa: "Kolme sanaa, joita en ikinä anna lapseni sanoa"

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat