Kuva: Fotolia

Tuntematon kertoi äidille säälivänsä tätä liian monen lapsen vuoksi - äidiltä napakka vastaus

01.08.2017 22:15 - Katariina Auvinen

Courtney Lester suivaantui kaupassa saamalleen kommentille niin paljon, että päätti kirjoittaa siitä Facebookiin.

Yhdysvaltojen Kentuckyssa asuva kolmen lapsen äiti, Courtney Lester, oli lapsiensa kanssa kaupassa. Häntä lähestyi tuntematon henkilö, joka kertoi säälivänsä tätä noin monen lapsen vuoksi. Henkilön mukaan äidillä näyttää olevan kädet täynnä työtä koko ajan. 

Lester suivaantui tästä niin paljon, että päätti kirjoittaa tapauksesta Facebookiin. Hän kirjoitti nasevan vastauksen siihen, että kolme lasta ovat siunaus eikä rasite hänelle. 

"Kuten näette kuvasta, minun käteni eivät ole täynnä vaan tyhjät. Lapseni ovat myös siunaus eikä rasite minulle. Olen ennen näitä lapsia saanut kaksi keskenmenoa, joten olen enemmän kuin iloinen heistä. 

He ovat lapsia, jotka joskus ovat kovaäänisiä, käyttäytyvät huonosti tai saavat kiukkukohtauksia. Sinä et edes nähnyt tätä puolta heistä. Totuus on, että en aina malta odottaa, kunnes lapseni menevät nukkumaan. He pitävät minut varpaillani ja aina joku heistä haluaa jotain. En ole kuitenkaan ikinä nähnyt heitä syynä, jonka vuoksi minua pitäisi sääliä. Minun sydämeni on näiden lasten vuoksi enemmän täynnä kuin ikinä käteni tulevat olemaan. "

Lester kertoi, että hän oli pahoillaan erityisesti siitä, että hänen lapsensa kuulivat tällaisen kommentin tuntemattoman suusta. Lähinnä äiti halusi tuoda esille myös sen, että jokainen perhe on erilainen.

"Ketään ei pitäisi tuomita sen vuoksi, kuinka monta lasta perheeseen kuuluu." 

Ensimmäisen tyttären syntymisen jälkeen Lester sai keskenmenon. Hänen lääkärinsä kertoi tälle, ettei tämä mahdollisesti voisi ikinä saada enää lapsia. Perhe kertoi rukoilleensa paljon ja keskittyneensä ainoan tyttärensä kasvattamiseen. Kun perhe täydentyi toisella ja kolmannellakin lapsella, he olivat enemmän kuin onnellisia. 

Lue myös: Äiti ei saanut lastaan hereille - varoittaa nyt muita äitejä tärkeästä asiasta

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat