Äiti ei saanut lastaan hereille - varoittaa nyt muita äitejä tärkeästä asiasta

29.07.2017 12:45 - Katariina Auvinen

Jennifer Abma säikähti pahemman kerran, kun hän meni herättämään omaa tytärtään päiväunilta.

Yhdysvaltalainen äiti, Jennifer Abma, jakoi tärkeän kuvan Instagramissa. Hän haluaa ohjeistaa muitakin äitejä, jotta kenellekään ei kävisi samalla tavalla, kuin hänelle kävi. Hänen kolmevuotias tyttärensä Anastasia oli tuntenut itsensä väsyneeksi ja päättänyt itse mennä päiväunille. 

Kun äiti oli tullut herättämään lastaan, tämä ei ollut ravisteluista huolimatta herännyt. Soittaessaan ambulanssia Abma huomasi tyttärensä huoneessa olevan kuuma. Kävi ilmi, että pieni Anastasia kärsi vakavasti lämpöhalvauksesta. Äiti jakoi kuvan tyttärestään Instagramissa, koska hän haluaa herättää tietoisuutta siitä, ettei lapsen tarvitse oleskella auringonvalossa saadakseen lämpöhalvausta. 

Tarinassa kävi onnellisesti, vaikka tytär pelästytti äitinsä pahemman kerran. Ensihoitajat tulivat paikalle juuri oikeaan aikaan, koska tyttären sokeriarvot olivat pudonneet jo vaarallisen alas. Hoitajilla meni yhteensä kaksikymmentä minuuttia herättää tyttö.

Jennifer Abma on vieläkin järkyttynyt tapahtuneesta. Hän kertoo päivän olleen pelottavin koko ikänsä aikana. Anastasia ehti nukkua omassa huoneessaan ainoastaan vähän aikaa, kun äiti kävi tarkistamassa, että kaikki on hyvin. 

Lue myös: Äiti julkaisi Facebookissa varoittavan kuvan - pienten lasten ei pitäisi hyppiä trampoliinilla

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat