Kuva: AOP

Mies loi kokonaisen PowerPoint-esityksen Tinder-osumalleen - ei mennyt putkeen

03.08.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Mies esitteli kieli poskessa tehdyssä diaesityksessä erilaisia paikkavaihtoehtoja Tinder-treffeille.

Lontoossa asuva 23-vuotias Ben Velzian sai Tom-nimisestä miehestä Tinder-osuman itselleen ja ilahtui Tomin kysyttyä häntä treffeille. Tom kysyi, missä Ben haluaisi nähdä, ja tässä vaiheessa Ben tiesi tilaisuutensa tulleen. Hän ei tyytynyt ehdottamaan lempibaariaan, vaan teki jotain huomattavasti erikoisempaa.

Ben nimittäin loi kokonaisen PowerPoint-esityksen, jossa hän ehdotti eri paikkoja ensitreffeille. Mies on jakanut kuvakaappaukset PowerPoint-dioista Twitter-tililleen.

Ben esitti Tinder-osumalleen kolme vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli museo, toinen taidegalleriassa sijaitseva labyrintti ja kolmas golfrata. Jokaisen vaihtoehdon yhteyteen mies oli kirjoittanut kunkin paikan plussat ja miinukset:

Luulisi, että deittikumppani olisi ollut vaikuttunut tästä vaivannäön määrästä. Näin ei kuitenkaan ollut. Ben kertoo Twitterissä, että Tom esti hänet WhatsAppissa. Ben kertoo Metro.co.uk-sivustolle, että he olivat ehtineet jutella Tomin kanssa vain muutaman päivän ajan ennen PowerPoint-esityksen lähettämistä.

- Ajattelin, että se olisi hauska jäänmurtaja. Tein sen kieli poskessa, mutta selvästi huumori ei ihan tavoittanut häntä, Ben kertoo.

WhatsApp-eston jälkeen Tom tosin kumosi estonsa. Ilmeisesti pari ei kuitenkaan ole päässyt treffeille, ja Ben aikookin olla vastedes tarkempi PowerPoint-esitystensä jakelun kanssa.

Lue myös: Tinderistä nettisensaatioksi noussut kaksikko tapasi vihdoin ensi kertaa - katso suloinen video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat