Kuva: Fotolia

Nainen yrittää päästä eroon kukostaan: "Haluatko tanssiopettajan ja personal trainerin?"

03.08.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Omistaja julkaisi mieleenpainuvan myynti-ilmoituksen Facebookissa.

Yhdysvalloissa asuva Denell McCaull luuli, että kukon ottaminen olisi hyvä asia. Hän ei voinut olla enempää väärässä. Kävi ilmi, että kukko oli naisen mukaan ajattelematon ääliö. McCaull kyllästyi kukkoon niin pahasti, että teki tästä Facebookiin myynti-ilmoituksen. Myynti-ilmoitus on kerännyt huiman määrän tykkäyksiä sekä jakoja. 

Ilmoitus on hulvatonta luettavaa. Nainen kertoo kukon toimivan herätyskellona, personal trainerina sekä tanssiopettajana. 

"Annetaan kukko hyvään kotiin. Toisaalta juuri nyt minusta tuntuu, että tämä ajattelematon ääliö joutaa mihin kotiin tahansa. Kukko on täydellinen herätyskello, jos omasi on rikki. Eläin herättää joka aamu sinut tasan 5.30 aamulla. Valitettavasti siinä ei ole torkku-nappulaa, mutta eläin hiljenee sopivasti juuri siksi aikaa, että ehdit nukahtaa uudelleen. Tämän jälkeen elukka aloittaa taas perinteisen kukkokiekuu-huutamisen. 

Minusta tuntuu, että tämä kukko tietää milloin olet nukkumassa. Se joko näkee sinut ikkunasta tai sillä on röntgenkatse. Se on myös erinomainen kukko, jos toivot juoksutreeniä. Kukko tosin juoksuttaa sinua vain pihasi ympäri. Juoksu kannattaa, koska toivot pääseväsi siitä eroon, sen jahdatessa sinua. 

Kukko on myös yksityinen tanssiopettajasi. Tai ainakin siltä koko touhu näyttää, kun yrität säikyttää sitä tiehesi läpyttelemällä käsiäsi, hyppimällä ylös ja alas sekä huutamalla. Voit myös tehostaa vaikutusta sohimalla moppia kukkoa kohden. 

Joten, jos etsit herätyskelloa, personal traineria sekä tanssipettajaa, tässä sinulle olisi sellainen. Kukko lähtee sinulle täysin ilmaiseksi. Saat tosin itse metsästää tämän pirulaisen. Näen mahdollisesti samalla sinun ensimmäisen tanssiesityksesi. 

Myynti-ilmoitukseen McCaull oli liittänyt kuvan vielä kyseisestä kukosta. 

(kuva: Facebook)

Lue myös: Lähes yliluonnolliselta kuulostava kertomus: Koiran erinomainen kuulo pelasti naisen hengen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat