Kuva: Fotolia

Riivattu nukke iski jälleen - aiheuttaa uudelle omistajalleen ongelmia

04.08.2017 22:15 - Katariina Auvinen

Nuken entinen omistaja halusi nukesta äkkiä eroon.

Britanniassa asuva Debbie Merrick hankki kirpputorilta posliinisen nuken, joka oli puettu hääpukuun. Pian nuken saapumisen jälkeen, Merrickin perhe huomasi outoja asioita. Muun muassa rappusista kuului omituisia ääniä, valot vilkkuivat ja Debbien miehen Cameronin jalkoihin ilmestyi raapimisjälkiä. Vaimo oli varma, että nukke on syypää jälkiin. Paikalle kutsuttu meediokin säikähti nukkea ja varoitti perhettä tästä. 

Debbie laittoi nuken myyntiin Ebayhin, jossa se myytiin huikealla alle tuhannen euron hinnalla. Sen osti paranormaaleja ilmiöitä tutkiva Lee Steer. Hänen isänsä Paul Steer kertoo nyt nuken aiheuttaneen ongelmia heti sen saapumisen jälkeen heidänkin talossaan. 

Lee asuu vanhempiensa kanssa samassa talossa. Kun nukke oli vielä laatikossa, hänen isänsä oli kuullut omituista nakuttavaa ääntä. Sen lisäksi Paul Steerin käsivarsiin ilmestyi samanlaisia raapimisjälkiä kuin Cameron Merrickille. 

Nuken saapumisen jälkeen on tapahtunut myös muita omituisia asioita. Esimerkiksi perheen seinällä ollut taulu oli alkanut heilua täysin yllättäen. Lisäksi valot olivat välkkyneet ympäri asuntoa. 

Nuken entinen omistaja Debbie Merrick kuuli oudoista tapahtumista ja kertoi, ettei ole ollenkaan yllättynyt tapahtuneesta. Sen sijaan hän on enemmänkin helpottunut, kun nukke saatiin pois heidän tiluksiltaan. 

Lue myös: Kuin kauhuleffasta - perhe väittää nuken hyökänneen heidän kimppuunsa yöllä

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat