Kuva: Instagram

Saako pelkissä urheilurintsikoissa treenata? Bloggaajanaiselta puhutteleva päivitys

12.08.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Naista ärsyttää, että vain naisten treenivaatetusta moralisoidaan.

Bloggaaja Louise Aubery tarttuu kirjoituksissaan osuvasti ulkonäköön liittyviin asioihin. Kirjoitimme aiemmin hänen päivityksestään, jossa hän puhui siitä, miten omia kuvia katsoessaan on aina liian helppo löytää jotain kritisoitavaa. Pääset lukemaan tästä päivityksestä lisää tästä jutusta.

Nyt Aubery on julkaissut Instagramissa itsestään kuvaparin, jolla hän ottaa kantaa soveliaaseen salipukeutumiseen. Toisessa kuvassa naisella on päällään pitkähihainen paita ja pitkät treenihousut. Toisessa kuvassa naisella puolestaan on yllään urheilurintaliivit ja pienet ihonmyötäiset treenishortsit. Naisen mielestä nämä keskenään varsin erilaiset asut ovat molemmat aivan yhtä soveliaita asuja salilla treenaamiseen. Katso päivitys ja kuvat kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Samassa päivityksessä nainen kertoo hänen todistamastaan tilanteesta crossfit-salilla. Nainen kirjoittaa ihmetelleensä salilla, miksi eräs nainen piti pitkähihaista paitaansa päällä, vaikka salilla oli todella kuuma ja nainen oli yltä päältä hiessä.

Pukuhuoneessa Aubery kysyi naiselta, miksi hän ei ollut ottanut paitaansa pois, vaikka hänellä oli alla urheilurintaliivit. Nainen oli vastannut, että eräs mies oli kommentoinut hänelle aiemmin hänen haluavan vain esitellä kroppaansa. Tämän kommentin takia naisella ei enää ollut mukava olo pitää pelkkiä urheilurintaliivejä päällään. Aubery suivaantui tämän kuullessaan.

”Olin niin ärsyyntynyt. Melkein kysyin häneltä, kuka tyyppi tämän oli hänelle sanonut, jotta voisin mennä sanomaan hänelle pari valittua sanaa. Eli miehetkö voivat treenata miten haluavat, mutta naiset eivät saisi treenata urheilurintaliiveissä?” Aubery kirjoittaa.

Aubery haluaa, ettei kenenkään tarvitsisi olla häpeissään urheilurintaliiveillä treenaamisesta. Hänen sanansa ovat herättäneet positiivista vastakaikua ihmisissä. Muutama päivä sitten jaettu päivitys on kerännyt sadoittain kommentteja ja yli 20 000 tykkäystä.

Lue myös: Pieraiseminen, housujen repeäminen - 10 kiusallisinta tilannetta kuntosalilla

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat