Kuva: Fotolia

Pieraiseminen, housujen repeäminen - 10 kiusallisinta tilannetta kuntosalilla

24.03.2017 12:15 - Erica Alaluusua

Välillä kuntosalitreeni ei menekkään ihan putkeen.

Nykypäivänä yhä useampi hoitaa urheilunsa kuntosalilla. Pienessä, tai vähän isommassakin treenaustilassa voi sattua kaikenlaisia kommelluksia, kun tuntemattomat ihmiset laitetaan samaan tilaan. Treenatessa ei usein haluaisi herättää suurempaa huomiota, joten pienikin asia voi aiheuttaa lisäpunaa poskille.

Ymmärrettävästi hassuja tilanteita kuitenkin sattuu. Listasimme vertaistueksi kiusallisimmat kokemukset, joita salilla voi kohdata tuntemattomien silmäparien alla. 

1. Osallistut liian haastavalle tunnille

Haasteethan ovat vain hyväksi, eikö vain? Tietysti, mutta itsetunto on hieman koetuksella, kun poistuu kesken treenin tunnilta. 

2. Pyrit suorittamaan treenin liian kovilla painoilla

Lisäpainot voivat tuoda kehitystä, mutta siinä vaiheessa, kun heiluu liian raskaiden painojensa mukana, voi itse treenaajalla olla nauru kaukana. 

3. Pieraiseminen treenin aikana

Oli se sitten kyykkyjä tehdessä, venytellessä tai vatsalihaksia rutistellessa, on pieraiseminen aina yhtä kiusallista. Etenkin, jos lähistöllä vallitsee hiljaisuus.

4. Vaatteen repeytyminen

Kovaa treenatessa vaatteet saavat kyytiä, eikä jokaisen vaatekappaleen elinikä ole ikuinen. Joskus voikin käydä niin, että treenin yhteydessä vaatekappaleelle käykin köpelösti. Housujen repeytyminen on varmaankin klassisin sattumus. 

5. Myöhästyt ryhmäliikuntatunnilta

Juokset kuntosalille, vaihdat nopeasti vaatteet ja huomaat muiden jo aloittaneen treenaamisen. Musiikki pauhaa ja muut hyppivät jo ympäriinsä, kun yrität hivuttautua joukon jatkoksi. Pahimmassa skenaariossa kyseessä on rentoutumistunti, ja rikot kaikkien rauhan kolistelemalla sisään tunnille, ja ihmisten tuomitseva katse kääntyy puoleesi.

6. Kaatuminen juoksumatolla

Tätä ei sovi toivoa kenellekään, mutta välillä niin vain tapahtuu. Vaihdat kappaletta, kompastut kengännauhaan tai uppoudut ajatuksiisi, huomataksesi ettet pysynytkään maton kanssa samassa tahdissa. Nouset ylös kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja pomppaat naama aiempaakin punaisena takaisin juoksumatolle.

7. Jäät kiinni jonkun tuijottamisesta

Oli se sitten vain vilpitön treenivinkkien rekisteröiminen, toisen takamuksen ihastelu tai tyhjä tuijotus kohti kanssatreenaajaa, syntyy erittäin kiusallinen hetki, kun toinen tuijottaakin takaisin. Kiusallisimpia ovat katsekontaktit reidenojennuslaitteessa tai peilin välityksellä, kun tuijotat takaapäin toisen kyykkäystekniikkaa. 

8. Unohdat hikipyyhkeen kotiin

Ei se mitään, jos kuntosalilta löytyy paperia. Mutta mikäli treeni on kova ja paperiteline poissa, on äärimmäisen kiusallista jättää hikinen laite seuraavan käytettäväksi. Tämän lisäksi kanssatreenaajilta voi saada myös muutaman syyttävän katseen, kun käsipainosi lilluvat hiessä.

9. Huomaat liian myöhään, että alushoususi paistavat treenihousujesi lävitse

Tässä tilanteessa olet pukenut päällesi ne kaikkein kirjavimmat ja järkyttävimmät alushoususi, kun päätät tehdä pepputreenin. Tietysti, vasta lukuisien pitkien katseiden jälkeen, huomaat treenisi loppupuolella, että pikkuhousujesi olemus tuli myös muille erittäin selväksi. 

10. Ottaessasi kuvaa treenistäsi, kameran äänet jäävät päälle

Eihän kuvaamisessa sinänsä mitään noloa ole. On kuitenkin hieman kiusallista, kun pyrit ottamaan kuvan vaivihkaa ja esiintymään viileänä salikissana, että kameran raksahdus kuuluu kanssatreenaajien korviin. 

Onneksi posket ovat yleensä jo valmiiksi punaiset, kun kiusallinen välikohtaus tapahtuu!

Lue myös: Etkö kestä kuntosalien ryysistä? Parhaat ajat käydä treenaamassa!

Lue myös: Jännittääkö kuntosalilla treenaaminen? 5 askelta itsevarmempaan kuntoiluun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat