Kuva: Fotolia

Rusinaksi kolaroitu auto, väärä valuutta - suomalaiset paljastivat pahimmat työpaikkamokansa

22.08.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Jokainen mokailee joskus, mutta monille tiety työpaikoilla käyneet mokat, ovat piirtyneet verkkokalvoille paremmin kuin muut.

Jokainen on mokannut joskus omalla työpaikallaan. Voice.fi kysyi suomalaisilta heidän pahimpia työpaikalla sattuneita mokiaan. Monet ovat sitä mieltä, että virheistä oppii, mutta esimerkiksi auton romuttamisesta ei kukaan haluaisi kertoa pomolle. Tällaisia vastauksia saimme: 

"Olin kerran töissä pienen paikkakunnan kahvilassa, jossa myytiin myös täytettyjä lihapiirkoita. En koskaan halunnut, että kukaan tilaa lihapiirakoita, koska ne piti lämmittää. Ongelmana ei sinänsä ollut lämmitys vaan se, että unohdin aina lihapiirakat mikroon. Ei kulunut viikkoakaan, ettei joku asiakas tullut kyselemään 20 minuutin päästä lihapiirakkaansa. Pahoitellen lämmitin piirakan uudestaan ja saatoin unohtaa sen taas mikroon."

"Olin kesätöissä yrityksessä, joka täyttää firmojen kahviautomaatteja. Minun piti kulkea isolla pakettiautolla. Pakettiauto oli huono yhdistelmä oman ajotaitoni kanssa. Päivän päätteeksi auto piti parkkeerata Turussa sijaitsevaan pieneen ja ahtaaseen parkkitaloon. Kerran ajaessani ramppia ylös parkkitaloon, auto sammui. Auto liukui alaspäin ramppia, jolloin koko sen toinen ovi osui seinään. Oveen tuli aivan järkyttävä naarmu, jonka jälkeen koko ovi piti vaihdattaa. Sanomattakin selvää, että sain kuulla tapahtuneesta rankasti."

"Työskentelin kerran kotihoidossa. Minulle painotettiin, että eräälle rouvalle piti soittaa aina ennen saapumista. Unohdin sen joka ikinen kerta, joten mummo oli aina yhtä vihainen minulle ilmestyessäni vain paikalle."

"Olin maalaispaikkakunnan pankissa töissä. Minun piti tehdä tilisiirto Britteihin, koska asiakas halusi maksaa ostamansa traktorin. Valitettavasti näpyttelin tilisiirtoon täysin väärän valuutan, joka selvisi vasta kiukkuisen asiakkaan palattua kysymään asiasta. Sinänsä asialla on väliä, kun on kyse 50 tonnin investoinnista."

"Olin töissä pesulassa, jossa pesimme muun muassa työmiesten haalareita. Minun tehtäväni oli ripustaa märät haalarit, jonka jälkeen ne ohjattiin kuivuriin. Olin kerran laittanut niin paljon haalareita menemään peräkkäin, että se oli aiheuttanut massiivisen sumpun kuivuriin. Tuloksena oli tusina poroksi palaneita haalareita." 

"Tiedustelin kerran työkeikallani kapteenilta, kuinka paljon tällä mahtaa olla varusmiespalvelusta jäljellä."

Lue myös: Nainen kuvasi treenivideota - aviomiehen kipeä moka tallentui taustalle, katso

Kilpailut

Uusimmat