Nainen muovasi itselleen tekopeniksen sukista auttaakseen ystäväänsä kostossa - valtava nettihitti!

01.09.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Ystävykset lavastivat romanttisen sänkykuvan kostaakseen miehelle.

Ystävät ovat valmiita tekemään lähestulkoon mitä vain toistensa eteen. Twitterissä leviää nyt päivitys kahdesta nuoresta naisesta, jotka ryhtyivät varsin luoviksi antaakseen yhdessä näpäytyksen eräälle miehelle.

19-vuotias Beth Baston oli hetken aikaa tapaillut tätä kyseistä miestä ja yllättyi epämiellyttävästi vastaanottaessaan Snapchatin kautta kuvan tästä miehestä sängyssä toisen naisen kanssa. Miehen ystävä oli ilmeisesti vahingossa lähettänyt tämän kuvan Bethille. Beth päätti maksaa potut pottuina miehelle, ja sai tätä varten apua parhaalta ystävältään Alicia Carleylta.

Beth sai idean, että kaksikko lähettäisi miehelle vastineeksi kuvan, jossa näyttäisi siltä kuin Beth viettäisi aikaa sängyllä jonkun toisen miehen kanssa. Alicia oli valmis auttamaan tämän vaikutelman luomisessa ja sai idean, miten huijaus menisi paremmin läpi. Alicia päätti tunkea päällänsä oleviin boksereihin sukkia, jotta näyttäisi siltä kuin hänellä olisi penis.

Ystävyksiä tämä kuvaussessio nauratti niin paljon, että he päättivät jakaa tarinan kuvien kera Twitterissä. Siellä kuvat ovat nousseet nettihitiksi, ja päivityksestä on tykätty yli 60 000 kertaa. Katso päivityksessä jaetut kuvat alta:

Beth on kertonut Metro.co.uk-sivustolle, että hän lähetti miehelle ystävänsä kanssa kuvatun huijauskuvan. Tämän jälkeen miehestä ei olekaan kuulunut pihaustakaan.

Twitterissä monet ovat kommentoineet ihastuneesti naisten tempausta, joka monien mielestä on täydellinen osoitus ystävyydestä ja nerokkaan luova tapa antaa näpäytys miehelle. Beth on kommentoinut, että hän olisi vastavuoroisesti valmis auttamaan ystäväänsä Aliciaa vastaavalla tavalla, jos hänellä tulisi miesten kanssa ongelmia.

Lue myös: Paras ystäväsi on läheisempi kuin arvaatkaan - asiat, jotka jaatte keskenänne alitajuisesti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat