Kuva: AOP

Lastenohjelmassa vilahti peniskuva, tuotantoyhtiö pyytää nyt anteeksi - "Todella huono vitsi"

24.09.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Maija Mehiläinen -animaation takana oleva tuotantoyhtiö kertoo, että lakitoimet asian tiimoilta on aloitettu.

Kirjoitimme aiemmin, että eräs äiti oli bongannut penispiirustuksen Maija Mehiläinen -animaatiosta. Bongaus johti siihen, että sarjaa esittänyt Netflix poisti kyseisen jakson kokonaan jakelustaan. Nyt sarjan takana oleva tuotantoyhtiö Studio 100 on julkaissut tiedotteen, jossa se pahoittelee syvästi ”täysin epäsoveliasta” piirustusta.

Tämä kuva on saanut alkunsa todella huonosta vitsistä, joka on tullut mieleen jollekin sarjan parissa työskentelevästä 150:stä taiteilijasta”, tiedotteessa kirjoitetaan.

Tuotantoyhtiö painottaa, ettei hyväksy missään tapauksessa kyseisen piirroksen mukanaoloa sarjassaan. Asia ollaan viemässä oikeuteen asti.

”Lakitoimet on jo aloitettu. Studio 100 katuu syvästi tapahtunutta ja haluaa pyytää vilpittömästi anteeksi kaikilta Maija Mehiläinen -faneilta”, tiedotteessa kirjoitetaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lastenohjelmasta bongataan jotakin härskiä. Kokosimme yhteen muita lastenohjelmakohtauksia, jotka voidaan tulkita kaksimielisesti. Voit lukea tämän jutun tästä linkistä.

Lue myös: Mies vitsaili peniskuvastaan Twitterissä - seuraukset yllättivät toden teolla

Lähteet: Metro.co.uk, Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat