Kuva: Fotolia

Nainenkin voi nauttia anaaliseksistä - varmista hänen nautintonsa helpoilla tavoilla

09.10.2017 19:15 - Anna Hopi

Ennen anaaliseksiä kannattaa keskustella omista mieltymyksistä.

Anaaliseksi jakaa mielipiteitä. Varsinkin ensikertalaista peppuseksin harrastaminen suhteessa voi jännittää. Seksiin kannattaa valmistautua erityisellä tarkkuudella ja esileikki sitä ennen on suotavaa. Myöskin erilaiset liukasteet, lelut ja tekniikat voivat valmistaa kehoa anaaliseksiin. Mies pääsee nauttimaan peppuseksistä, jos osaa tehdä siitä nautinnollista kumppanille.

Katso alta Ask Men -sivuston vinkit, miten saavutat elämäsi parhaan anaaliseksikokemuksen.

1. Puhukaa asiasta ensin

Selvitä, onko kumppani halukas anaaliyhdyntään. "Väärään reikään" osuminen vie vain seksihalut partnerilta. Kaikkia anaaliseksi ei kiihota, siksi on hyvä selvittää, mikä on oman kumppanin suhtautuminen kyseiseen seksimuotoon. Keskustelu on parempi käydä ennen kuin makaatte sängyllä alasti. Jos kuulut itse anaaliseksin ystäviin, voit tiedustella, olisiko kumppanisi halukas kokeilemaan tätä seksityyliä.

2. Jos kumppanilla on huonoja kokemuksia

Joillain naisilla on kokemus muutamasta anaaliseksikerrasta, jotka ovat menneet pieleen. Ymmärrettävää on, ettei epäonnistuneiden seksikokemusten jälkeen juttua kiinnosta kokeilla uudestaan. Voit kertoa, että teet anaaliseksistä kumppanillesi niin nautinnollista kuin mahdollista. Anus on täynnä hermoja - niitä on vain tärkeää stimuloida oikealla tavalla. Voit todistaa tämän hieromalla kevyesti hänen peppureikäänsä. Erilaisen tuntemuksen voit saada aikaan käyttämällä liukastetta ja nyrkkiin laitetun käden rystysiä apuna.

3. Mieti, mitä syöt ennen anaaliseksiä

Anaaliseksissä ollaan tekemisissä peräsuolen kanssa, joten kannattaa välttää syömästä suolistoa ärsyttävää ruokaa ennen sitä. Vältä esimeriksi mausteisia ruokia tai siemeniä, jotka voivat tukkia suolen seinämiä. Älä juo kahvia tai muita suolen toimintaa edistäviä juomia juuri ennen seksiä. On ikävää, jos suoli toimii liian hyvin seksin aikana.

Voit kuitenkin esimerkiksi päivää ennen anaaliseksiä syödä suolta tyhjentäviä ja sen toimintaa voimistavia ruokia ja juomia. Ennen anaaliseksiä voit "puhdistaa" suolta ulosteista suolihuuhtelulla. Nämä ovat keinoja tehdä anaaliseksistä vähemmän sotkuista.

4. Käytä kondomeita

Vaikkei anaaliseksistä voi tulla raskaaksi, sukupuolitaudit voivat kuitenkin levitä peräsuoliyhdynnänkin kautta. Jos et harrasta peppuseksiä tutun kumppanin kanssa, laita kondomi penikseen.

(kuva: Fotolia)

5. Anna kumppanille orgasmi ennen anaaliseksiä

Jännittyneen ihmisen voi olla vaikeaa nauttia anaaliseksistä. Seksiterapeutti Anne Hodderin mukaan esileikki auttaa rentoutumisessa. Suositeltavaa onkin, että parit antavat toisilleen yhdet orgasmit ennen anaaliseksiä. Orgasmi rentouttaa koko kehoa - myös anusta. On helpompaa sen jälkeen työntää sinne jotain sisään, kun peräaukon lihakset ovat valmiiksi rentoina.

6. Nuole kumppanin peräaukon aluetta

Anaaliseksistä voi tehdä kiihottavampaa lämmittelemällä pepun aluetta seksiin. Voit nuolla kumppanin peräaukon aluetta. Se stimuloi ja kiihottaa toista seksiin.

7. Työnny hitaasti sisään

Älä vain survaise penistä sisään, vaan työnny rauhassa sisään. Leikittele rauhassa penikselläsi toisen peppureiän alueella, ja kiusoittele. Suutele kumppania päästä varpaisiin, leikittele nänneillä ja vaginalla saadaksesi nainen kiihottumaan. Kun hän näyttää haluavan sitä, työnny hitaasti anukseen.

Älä työnnä heti koko penistä sisään, vaan kokeile ensin, miltä peniksen pää hänen sisällään tuntuu. Liukasteella vähennät kitkaa ja teet kokemuksesta kumppanille nautinnollisempaa. Anus ei tuota varsinaisia liukasteita, joten sitä on hyvä kosteuttaa hyvän kokemuksen saamiseksi.

8. Kommunikoi seksin aikana

Jos joku sattuu, kumppanin kannattaa sanoa siitä. Sopikaa jo ennen seksiä, että kivun koittaessa anaaliseksin voi lopettaa. Voit myös kysyä seksin aikana miltä kosketus ja työntyminen tuntuu, ja mitä hän haluaisi lisää.

Lähde: Ask Men.

Lue myös: Miksi miehet haluavat anaaliseksiä? 7 perustelua miehen suusta

Kilpailut

Uusimmat