Kahvilassa taiteillaan ällistyttävän aidonnäköisiä hyönteisiä cappuccinon päälle - katso

05.10.2017 21:45 - Katariina Auvinen

3D-taide kahvin päällä jakaa vahvasti mielipiteet.

Taiwanilainen kahvila, My Cofi, hämmästyttää erikoisilla 3D-kahveillaan. Siellä baristat taiteilevat esimerkiksi cappuccinon päälle torakoita ja hyönteisiä maitovaahdon sekä suklaan avulla. Teokset ovat niin ihastuttaneet kuin vähän ällöttäneetkin kävijöitä.

Kahvila levisi suuremman yleisön tietoisuuteen muutama viikko sitten, kun yrityksen Facebook-sivuille julkaistu kuva sai huiman vastaanoton. Siinä cappuccinon päällä on hyvin aidonnäköinen torakka. Kuvaa on jaettu yli 40 000 kertaa. 

Suurin osa kahvitaiteesta on kahvilan omistajan, Chang Kuei Fangin, käsialaa. Kahvin päällä on näkynyt muun muassa torakoita ja sääskiä. Asiakkaalla on mahdollista saada myös astetta söpömpi kuva kahviinsa. Kuei Fang taiteilee muun muassa eläimiä kahviinsa. 

Pääasiallisesti asiakkaat voivat itse toivoa haluamaansa kuvaa. Omistaja kertoo Daily Mail -julkaisulle, että monet toivovat selkäpiitä karmivia hyönteisten kuvia. Toisaalta on myös niitä, jotka eivät voi edes katsoa kahvikuppiin päin, jos siitä näyttää ryömivän esiin hyönteinen. 

"Apua tuo kuva pelästytti minut! Se on ällöttävä!" 

"Se näyttää erittäin hyvältä, mutta en todellakaan uskaltaisi juoda sitä" 

"Aivan upeaa!"

Lue myös: Mies päätti luopua alkoholista ja kahvista kahdeksi vuodeksi - unenlaatu parani huimasti

Lähde: Daily Mail 

Uusimmat