Kuva: AOP

Eminem hyökkäsi rajusti Yhdysvaltojen presidenttiä vastaan: "Kansliassa on itsemurhapommittaja"

11.10.2017 15:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

The Storm -nimisellä freestyle-kappaleella Eminem laukoo kyseenalaistavia, ja rajujakin, kommentteja presidentille.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa kuohuu, kun suosikkiräppäri Eminem on hyökännyt avoimesti Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia vastaan. Räppäri julkaisi freestyle-rap-kappaleen sosiaalisessa mediassa, joka kantaa nimeä The Storm.

Julkaisemallaan kappaleella Eminem kyseenalaistaa Yhdysvaltojen presidentin päätöksiä ja sanomisia muun muassa sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa virallisissa tapahtumissa.

Kappaleella hän räppää muun muassa siitä, että tällä hetkellä 'kansliassa on itsemurhapommittaja, joka todennäköisesti aiheuttaa ydinholokaustin'.

(eng. We better give Obama props 'cause what we got in office now is a kamikaze that will probably cause a nuclear holocaust while the drama pops, and he waits for s--- to quiet down, he'll just gas his plane up and fly around till the bombing stops.).

Aiheella hän viittaa Trumpin hiljattaisiin kommentteihin somessa Pohjois-Korean Kim Jong Unista, ketä Trump sanoi "pieneksi rakettimieheksi" CNN:n mukaan.

Hiljattain Trump myös kommentoi selittelemättä medioille, että "ehkä tämä on rauha ennen myrskyä. Meillä on maailman parhaat asevoimat. Kerron sen vain teille." Voit katsoa kyseisen kohdan alapuolella olevalta videolta alkaen 01:20.

Koko Eminemin kappale on täynnä rajuja kannanottoja Yhdysvaltojen presidentin sanomisiin, eikä ihmekään, että aihe on tällä hetkellä kuumilla kivillä meren toisella puolen. Voit lukea muutaman suomennetun lainin lisäksi alapuolelta:

"Kaikki nämä kauheat tragediat ja hän on tylsistynyt, hän aiheuttaisi mieluummin Twitter-myrskyn", Eminem räppää kappaleella Trumpista.

"Tämä rasistinen, 94-vuotias isoisä."

"Kuka maksaa hänen yleelliset matkansa."

"Hän ei pysty sietämään sitä faktaa, että emme pelkää Trumpia."

"Hänelle sinä olet nolla, koska hän ei halua sotasankareitaan vangittavan."

"Loput Amerikasta nouskaa ylös, rakastamme asevoimiamme, rakastamme maatamme, mutta me v*ttu vihaamme Trumpia."

Pääset lukemaan kappaleen polttavien lainien merkityksistä CNN:n sivuilta englanniksi, täältä. Pääset kuuntelemaan koko kappaleen alapuolelta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Eminem on avoimesti maansa presidenttiä vastaan.

Lähde: CNN

Lue myös: Presidenttiparin vauvauutinen otettiin ilolla vastaan - Sauli Niinistö -meemi naurattaa somessa

Kilpailut

Uusimmat