Fitness-tähti jakoi puhuttelevan kuvaparin somen valheellisuudesta - "Kumpikaan näistä ei ole minä"

16.10.2017 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen osoittaa kuvillaan, miten erilaisilla poseerauksilla saa oman kehonsa näyttämään täysin erilaiselta.

Silloin tällöin Instagramin kuvavirrassa näkee kuvia, joilla otetaan kantaa epärealistisiin ulkonäköpaineisiin. Tällaisen julkaisun on tehnyt nyt fitness-bloggaaja Amie-Jane. Hän haluaa kuvaparillaan näyttää, miten asento ja poseeraaminen vaikuttavat suuresti siihen, millaisena oma keho näyttäytyy.

”Molemmat näistä kuvista ovat liioiteltuja. Kumpikaan näistä ei ole minä. Tällaisena ette näkisi minua normaalisti”, nainen aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin. Voit katsoa naisen jakaman kuvan alta tai tästä linkistä.

Nainen kertoo, että vasemmanpuoleisessa kuvassa hän poseeraa lantiota eteenpäin työntäen, jotta hän antaisi itsestään normaalia isomman vaikutelman. Oikeanpuoleisessa kuvassa puolestaan nainen vetää lantiotaan taaksepäin antaakseen itsestään normaalia timmimmän vaikutelman. Nainen muistuttaa, että kumpikaan versio hänestä ei ole huono, mutta ne eivät ole totuudenmukaisia.

”Muistakaa, että voimme muuttaa sitä miltä näytämme asemoimalla kehomme eri tavoin. Joskus katson peiliin seisoen oudossa asennossa ja ajattelen, että näytän isolta. Sitten kun käännän kehoa eri asentoon, näytänkin hyvältä”, Amie-Jane kirjoittaa.

Lue myös: Fitness-kaunotar paljastaa upean olemuksensa salaisuuden: "Muista myös elää"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat