Kuva: Fotolia

Mies jäi jumiin kaupan kaljakylmiöön - kauppiasta odotti aamulla melkoinen yllätys

01.11.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Mies oli onnistunut juomaan itsensä tukevaan humalaan yön aikana.

Yhdysvaltalainen mies joutui ongelmiin virkavallan kanssa, kun hän jäi jumiin kaupan kaljakylmiöön. Mies oli astellut ostamaan olutta noin yhdentoista aikaan illalla, kun hän oli jostain syystä jäänyt jumiin kaupan kaljakylmiöön. Kylmiön ovi oli miehen epäonneksi paukahtanut kiinni, lukittaen tämän tilaan. 

Mies ei mitä ilmeisimmin ollut kovinkaan aktiivisesti yrittänyt pyytää apua, vaan oli sen sijaan suhteellisen tyytyväinen tilanteeseen. Aamulla kauppiasta odotti melkoinen yllätys, kun hän näki kasan tyhjiä pulloja. Mies oli juonut itsensä tukevaan humalaan, jonka jälkeen toinen asiakas oli päästänyt hänet ulos tullessaan itse hakemaan olutta. 

Vankina ollut mies oli nauttinut koko yön kaljakylmiön tarjonnasta, joten kuuden tunnin aikana hän oli ehtinyt kumota pullon jos toisenkin odotellessaan pelastusta. Sen sijaan, että mies olisi kävellyt kassalle kertomaan tapauksesta, hän oli vain lähtenyt ulos kaupasta. 

Mies saatiin valvontakameroiden vuoksi kiinni tempauksestaan. Hän kertoi poliisille, että hän vain halusi olutta, eikä kukaan kuullut hänen avunpyyntöjään. Poliisi ei uskonut tarinaa, koska kaljakylmiössä on lasinen ovi, joten henkilökunta olisi kuullut miehen avunpyynnöt. 

Poliisi selvittää asioiden oikeaa laitaa, mutta mitä luultavimmin miestä tullaan syyttämään varkaudesta. 

Lue myös: Lentokenttä jouduttiin sulkemaan - hylje otti aurinkoa keskellä kiitorataa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat