Kuva: AOP

Sairas kiusaamistapaus yliopistossa: Opiskelijatyttö myrkytti kämppistä eritteillään

02.11.2017 12:00 - Mikko Räsänen

Opiskelijatyttö on erotettu Hartfordin yliopistosta sen jälkeen, kun paljastui, miten hän oli systemaattisesti kiusannut kämppistään yli vuoden ajan.

Hartfordin yliopistossa opiskellut Briana Brochu vihasi kämppistään niin paljon, että hän syyllistyi äärimmäiseen kiusaamiseen päästäkseen eroon kämppiksestään. Brochu halusi kämppiksensä sairastuvan ja näki siksi paljon vaivaa saastuttaakseen kämppäkaverinsa elintarvikkeita ja tavaroita omilla eritteillään.

Tapauksesta raportoineen VT:n mukaan Brochu muun muassa työnsi kämppäkaverinsa hammasharjaa takapuoleensa, sotki homehtunutta dippikastiketta tämän kasvovoiteisiin, sylki hänen kosmetiikkatuotteisiinsa ja hieroi käytettyjä tamponeja tämän esineisiin.

Brochu onnistui tavoitteessaan, sillä jonkin ajan jälkeen kämppäkaveri sairastui. Hänen kurkkunsa tuli aluksi kipeäksi ja kuukauden aikana vointi heikkeni niin, että hän ei enää voinut puhua ja nukkua.

Kun terveysongelmista kärsinyt kämppäkaveri lopulta muutti pois, meni Brochu itse paljastamaan tekonsa Instagramissa. Hän iloitsi julkisesti siitä, että pääse eroon Jamaikalaiseksi Barbieksi kutsumastaan kämppäkaverista ja kertoi osan kuvottavista teoistaan, jolla oli yrittänyt kämppiksen lähtöä nopeuttaa. Hän myös esitteli kuvia teoistaan, esimerkiksi kuukautisverellä sotketusta repusta.

Brochu ei ollut ilmeisesti ajatellut, että Instagram-paljastuksella voisi olla seurauksia. Hänen tunnustuksensa lähti kuitenkin nopeasti leviämään. Se tuli yliopiston tietoon, joka ei aikaillut vaan erotti Brochun välittömästi. Brochun vaikeudet eivät loppuneet siihen, vaan myös poliisi kiinnostui tapauksesta. Brochu pidätettiin ja hän on nyt rikostutkinnan kohteena.

Brochun uhriksi joutunut kämppäkaveri on julkaisi maanantaina pitkän videon, jossa hän kertoo järkyttävistä tapahtumista. Katso video alla.

Briana Brochu sen sijaan on yrittänyt kadota. Hän on muuttanut Instagram-tilinsä salaiseksi ja poistanut Facebook-tilinsä, ja lopettanut kaikkien julkisten some-postausten tekemisen. Brianan harmiksi poliisi on nyt hoitanut postaamisen hänen puolestaan, sillä poliisi julkaisi hänen pidätyskuvansa, joka nyt leviää mediassa.

 Lue myös: Minun tarinani: Olin äänekäs ja kaunis - sekä kiusaaja

Lue myös: Kiusaaja pyysi anteeksi 20 vuoden takaista tekoaan: "En tiedä muistatko, olen pahoillani"

Kilpailut

Uusimmat