Kuva: Fotolia

Mies lähetti äidilleen suloisen kuvan tyttöystävästään - härski yksityiskohta varasti netin huomion

01.12.2017 21:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 10 349 kertaa

Mies ei ollut miettinyt kuvan taustaa loppuun asti.

22-vuotias yhdysvaltalainen Maison Vallance ei arvannut lainkaan, millaisen nettihuomion hän saisi julkaistuaan kuvan tyttöystävästään Meghanista Twitter-tilillään. Mies oli aiemmin lähettänyt saman kuvan äidilleen eikä ajatellut kuvassa olevan mitään ihmeellistä.

Tarina alkaa siitä, kun Maison etsi kotoaan äitinsä hänelle antamaa paitaa. Löydettyään paidan hän laittoi sängyllä makaavan tyttöystävänsä poseeraamaan paidan kanssa. Sitten mies lähetti kuvan äidilleen todisteeksi siitä, että paita oli tallella.

Tämän jälkeen Maison päätti julkaista kuvan Twitter-tilillään, koska hän ajatteli tyttöystävänsä näyttävän erityisen hyvältä kuvassa. Voit katsoa kuvan alta. Huomaatko mitään erikoista?

(kuva: Twitter)

Eräs miehen Twitter-seuraajista huomautti kuvan taustalla näkyvästä yksityiskohdasta. Seinälle sängyn yläpuolelle oli nimittäin kiinnitetty köydet, joiden tarkoitusperän kukin voi päätellä itse. Kun mies tajusi, mitä oli mennyt tekemään, hän julkaisi uuden päivityksen. Kyseisessä twiitissä mies kauhisteli härskin yksityiskohdan sisältävän kuvan lähettämistä äidilleen. Tämä päivitys räjäytti miehen Twitterin toden teolla, sillä kyseisestä twiitistä on tykätty jo yli 200 000 kertaa.

(kuva: Twitter)

Maison kertoo Buzzfeedille, että äidin reaktiosta päätellen tämä ei tajunnut kiinnittää huomiota köysiin. Mies kuitenkin on aikeissa kertoa äidilleen köysistä ja koko tapauksen saamasta nettihuomiosta, ja hän uskoo äidin osaavan suhtautua asiaan huumorilla.

Lue myös: Lasten kepponen muutti herttaisen perhekuvan härskiksi - katso hitiksi noussut otos

Lähteet: Lad Bible, Buzzfeed

Arvostele artikkeli

Uusimmat