Isä löysi lasten suosikkiohjelmasta kaksimielisen kohtauksen - pystytkö katsomaan nauramatta?

03.12.2017 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kyseinen kohtaus löytyy Palomies Sami -ohjelmasta.

Lastenohjelmia katsoessaan aikuiset saattavat huomata joitain asioita, jotka lapsilta jäävät tajuamatta. Nyt netissä naureskellaan erään isän tekemälle löydölle suositusta Palomies Sami -lastenohjelmasta.

LADbible-sivusto kirjoittaa, että Adam Tranter -niminen isä oli katsomassa sarjaa kaksospoikiensa kanssa huomatessaan erään kohtauksen kaksimielisyyden. Kohtauksessa yksi hahmo yrittää saada toista hahmoa irti tuolista, johon tämä on jäänyt jumiin. Monen aikuiskatsojan silmissä mieshahmojen edesottamukset näyttävät kuitenkin joltain ihan muulta ja huomattavasti härskimmältä. Voit katsoa videon alta, tai jos se ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Miehen Twitter-päivityksestä on tykätty jo yli 4600 kertaa, joten mies ei selvästi ole ainoa kaksimielisestä kohtauksesta huvittunut. Myös kommenteissa monet ovat ilmaisseet huvittuneisuutensa.

”Katsoin tämän jakson poikani kanssa. Poikani nauroi sille, että hahmo oli juuttunut tuoliin ja minä nauroin sille, miltä kohtaus todellisuudessa näytti”, on yksi kommentoinut.

”Tahtoisin tietää, mitä tässä oikeasti tapahtuu”, kommentoi toinen itkunauru-emojien kera.

”Asiayhteydestä irrotetuille lastenohjelmakohtauksille nauraminen on yksi merkittävimmistä syistä, miksi lapsen hankkiminen kannatti”, sanailee puolestaan yksi kommentoija.

Lue myös: Näin lastenohjelmissa 90-luvulla: Rölli joi viskiä, Pikku-Kakkosessa kokkelia

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat