Mitä saadaan, kun Star Wars ja Louis Vuitton yhdistetään? Taiteilijan teokset ihastuttavat

18.12.2017 17:45 - Iiro Myllymäki

Taiteilija on valmistanut Star Wars -tyylisiä kypäriä luksusmerkin laukuista.

Star Wars on jälleen ajankohtainen uuden The Last Jedi -elokuvan myötä. Elokuvasaagan tuorein osa on saanut innostuneen vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta, ja luonnollisesti elokuva on innoittanut myös monenlaisiin oheistuotteisiin. Eräs taiteilija on luonut yllättäviä Star Wars -tuotteita käyttämällä luksusmerkki Louis Vuittonin laukkuja hyväkseen.

Tämä taiteilija on Gabriel Dishaw, joka on jakanut kuvia luomuksistaan Instagramissa. Mies on hyödyntänyt Louis Vuittonin laukkuja tehdäkseen Star Warsista innoitteensa saaneita kypäriä. Laukut eivät ole ainoita asioita, joita mies uusiokäyttää luomuksissaan. Kypärien teossa on käytetty myös muun muassa kirjoituskoneiden ja tietokoneiden osia.

Dishaw kertoo Metro.co.uk-sivustolle olevansa suuri Star Wars -fani. Matkaillessaan hän törmäsi vanhoihin Louis Vuittonin laukkuihin ja alkoi miettiä, miten voisi käyttää niitä hyväkseen Star Wars -tuotteiden luomisessa. Lopputuloksena syntyneet kypäräpatsaat ovat uskomattomia kierrätyksen ja käsityön taidonnäytteitä. Teoksista saa pulittaa sievoisen summan, sillä yksi patsas maksaa noin 2120 euroa.

Lue myös: Mitä ihmettä? Louis Vuittonin ikonisista laukuista tehtiin vessanpönttö - katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat